Apple kurucu ortağının kripto tokeni 13 dakikada 950 milyon dolara ulaştı
Apple kurucu ortağının kripto tokeni 13 dakikada 950 milyon dolara ulaştı

Apple kurucu ortağının kripto tokeni 13 dakikada 950 milyon dolara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikalı teknoloji girişimcisi ve Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, enerji verimi piyasasını dönüştürmek için kısa süre önce Blockchain şirketi Efforce’u kurdu. Şirket tarafından paylaşılan detaylara göre, Efforce’nin WOZX kripto tokenleri, piyasaya çıktığı ilk 13 dakikada 950 milyon dolara ulaşan piyasa değeri nedeniyle yatırımcılardan büyük tepki aldı.

Basın açıklamasında, Singapur merkezli kripto borsası HBTC’nin geçen hafta tokeni listelediği belirtiliyor. HBTC, borsa kullanıcılarının Tether stablecoin aracılığıyla WOZX satın almalarına izin veriyor. Şirket, yakında Kore merkezli kripto para borsası Bithumb’da WOZX’i listelemeyi planlıyor.

WOZX kripto tokeni enerji verimliliği piyasasını dönüştürmek istiyor

Malta merkezli Efforce, 250 milyar dolarlık enerji verimi pazarını dönüştürmeyi planlıyor.

“Efforce, şirketlerin likiditelerini daha kritik görevlere yatırabilmeleri için hiçbir maliyet olmadan enerji verimliliği önlemleri almalarını sağlayan bir pazardır. Efforce ile enerji verimliliği pazarına ilk kez, sınırlardan bağımsız olarak büyük ve küçük yatırımcılar erişebilir ve daha sonra devredilebilir enerji tasarruflarından para kazanabilirler.”

Efforce, daha resmi lansmandan önce bile özel satışlarda yatırımcılar tarafından yaklaşık 80 milyon dolar değerinde bir yatırırım aldı.

Efforce düzenleyici belirsizlik sebebiyle ABD’de başlatılmadı

Steve Wozniak, artan çevre ve iklim değişikliği endişeleri sürerken bugünlerde enerji verimli projelerin önemini vurguladı. Enerji verimliliği piyasası, özel finansman desteğinin yanı sıra Çin ve AB bölgesi gibi ülkelerden hükümet finansmanı ile katlanarak büyüyor. Wozniak, konuyla ilgili şöyle söylüyor:

Efforce’u, herkesin dünya çapındaki enerji verimliliği projelerine katılmasına, bunlardan finansal olarak yararlanmasına ve anlamlı çevresel değişim yaratmasına olanak tanıyan ilk merkezsiz platform olmak için başlattık.

Kaliforniya’da yaşayan Apple’ın kurucu ortağı, ABD’deki belirsiz bir kripto düzenleme ortamından kaçınmak için yeni şirketini Malta’da kaydettirdi. Ripple CEO’su da ayrıca ABD’de kripto şirketleri için sorunlara dikkat çekti ve San Francisco merkezli genel merkezin daha kripto dostu bir konuma kaydırıldığını belirtti.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin