Anket: Önümüzdeki üç ay içinde Bitcoin fiyatı artacak mı?
Anket: Önümüzdeki üç ay içinde Bitcoin fiyatı artacak mı?

Anthony Pompliano: “ECB’nin yeni politikası Bitcoin’in dev rallisini başlatabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünün erken saatlerinde, Bitcoin boğası Anthony Pompliano, 2020’nin Bitcoin hodlers’ı için iyi haberlerle gelebileceğini tweetledi.

ECB, Bitcoin’in dev rallisi için mükemmel koşullar sağlayabilir!

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı ve tanınmış bir Bitcoin habercisi olan Anthony Pompliano, son tweetinde Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) BTC fiyatlarının yükselmesi için mükemmel koşullar sağlayabileceğini söyledi:

Long pozisyonlar Bitcoin’de, bankacılar ise short’ta kalıyor!

Son zamanlarda Portekiz’deki konferansta konuşan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, bankanın faiz oranlarını düşürmeye ve nicel gevşeme programını sürdürmeye hazır olduğunu söyledi. Bu temel olarak, EUR’yu daha ucuz hale getirecek ve tüketici fiyatlarını arttıracak şekilde dolaşıma daha fazla para sürüleceği anlamına gelir. EUR fiyatları Mario Draghi’nin açıklanmasından sonra USD karşısında geriledi.

Ünlü analist Pompliano: “Agresif bir Bitcoin alım dalgasına hazır olun!”

Bu, Bitcoin’in cevap vermesi gereken önemli şeylerden biri. Sadece 21 milyon Bitcoin bulunduğundan ve kod ayarları nedeniyle buna tek bir kripto para eklenemediğinden, Bitcoin enflasyona karşı fiili para birimlerinden daha fazla güvenli. Bu nedenle Euro Bölgesi’ndeki diğer bir QE turu da agresif bir BTC alım dalgasına neden olabilir.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1140935620291964928

Ayrıca, Pompliano takipçilerine 2020’de beklenen çok önemli bir etkinlik olan Bitcoin halving’i hatırlattı ve madencilik ödüllerinin azalması ile BTC’nin daha değerli olacağını söyledi. Avrupa’daki olası satın alma dalgasıyla birlikte değerlendirildiğinde, uzmanlara göre her iki faktörün de Bitcoin fiyatını ciddi yükseltmesi muhtemel.

BTC ile birlikte Litecoin’de halving’i bekliyor

BTC ile birlikte, başka bir üst para biriminin topluluğuda yakında gerçekleşmesi beklenen bir halving’i bekliyor: Litecoin. LTC’nin halving’i  bu yılın Ağustos ayında bekleniyor. Bunun beklentileri son zamanlarda LTC oranlarını grafiklerde yukarı doğru itiyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin