Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

Anonim Bitcoin fiyat tahmini Reddit’te viral oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsimsiz bir analistin yaptığı bir seri Bitcoin fiyat tahmini Reddit’e zirveye tırmandı ve yeni tartışmaların ateşini fitilledi.

Bitcoin fiyat tahmini, geçmişi, bugünü ve gelecekteki fiyat hareketini gösteriyor

BTC’nin Kasım ayındaki fiyat hareketlerini haritalandıran tahmin, bu yılın 21 Ocak’ta 4chan’da yayınlandı. Orijinal yazının ekran görüntüsü ve ayrıca öngörülen parabolik hareketi gösteren bir grafik Salı günü Bitcoin subreddit’inin zirvesine çekildi. Hedef olarak, Bitcoin’in Nisan ayında en az 5 bin 300 dolar alacağı ve ilk olarak BTC’nin Temmuz ayına kadar 9 bin 200 doları geçeceğini belirten ilk projeksiyon gerçekleşti.

Ancak BTC, bir sonraki hedefi bu yılın Ekim ayına kadar 16.000 dolarda karşılamak için, Bitcoin bugünkü yaklaşık 10.150 dolarlık fiyattan %57,64 tırmanmak zorunda kalacak. Anonim yazar ayrıca, BTC’nin kripto pazarındaki genel hakimiyetinin bugün %68,8’den çok daha düşük bir seviye olan %40 ile %46 arasında olacağını belirtiyor. Yazı, Bitcoin’in geçmişi, bugünü ve gelecekteki fiyat hareketi hakkında canlı bir tartışma başlattı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin