Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Anket: En çok tercih edilen 5 altcoin ve tercih edilme sebepleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Kraken tarafından yapılan yeni bir anket, kripto para birimleri ve katılımcıların gelecekleri hakkındaki görüşleri hakkında bazı ilginç bilgiler ortaya çıkardı. Anket bulguları, katılımcıların Bitcoin’in yanı sıra bazı büyük altcoinler hakkında da olumlu bir bakış açısına sahip olduğunu gösterdi. Buna göre; Ethereum, Monero, XRP, Litecoin ve Tezos bu sırayla en çok tercih edilen beş altcoin olarak kayıtlara geçti.

Çalışmada kripto para sektörünün çeşitli üyelerinden fikir alındı

Kraken Intelligence ekibi tarafından toplanan veriler, altcoinlerin görünümü üzerinde güçlü bir etkiye sahip zira katılımcıların çoğunluğu altcoinlerin yakında dalgalanacağına inanıyor. Çalışmada; bireysel traderlar, kurumlar, yatırımcılar, ödeme firmaları, kripto borsaları ve madencileri içeren 400 katılımcıdan görüş toplandı.

Bu kadar çeşitli katılımcılar arasında güçlü bir görüş birliği, genel pazar hissinin altcoinlere karşı olumlu olduğunu ortaya koydu. Bu durum, alternatif kripto para birimlerinin iki yıla yakın süren ayı piyasalarından çıkacağına dair kripto topluluğunun büyük beklentileri olduğu yönünde yorumlanabilir.

Ethereum beklendiği gibi en çok tercih edilen altcoin

Ankete göre Ethereum şaşırtıcı olmayan bir şekilde en çok tercih edilen altcoin. Monero‘nun XRP’den önce ikinci favori altcoin olması ise dikkat çekici. Zira Monero, üçüncü sırada olan XRP‘nin oldukça gerisinde, piyasa değeri açısından 14. sırada yer alıyor.

Tercih ve piyasa değeri sıralaması arasındaki bu büyük farkın sebebi ise muhtemelen Monero’nun güçlü gizlilik özellikleri. Monero kullanıcıları fonları izlenebilirlik olmadan güvenli ve anonim olarak gönderebiliyor. Öte yandan, XRP’nin gerçek kullanım durumu ise bankalar arası yerleşimleri kolaylaştırıyor ve sıradan kişiler için kullanımdan yoksun kalıyor.

Litecoin’i tercih edenler, bu desteklerinin ana nedeni olarak topluluğu, piyasa sınırını, erken hareket ediyor oluşunu ve trader desteğini gösterdi.

Kraken müşterilerinin bu altcoinler hakkında sağladığı bilgiler, bu yıl için olumlu bir tablo ve büyük beklentiler ortaya koyuyor.

Çalışmanın tamamına ulaşmak için tıklayınız.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin