Anket: 2021'de S&P 500 şirketlerinden yoğun Bitcoin alımları bekleniyor
Anket: 2021'de S&P 500 şirketlerinden yoğun Bitcoin alımları bekleniyor

Anket: 2021’de S&P 500 şirketlerinden yoğun Bitcoin alımları bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eylül ayında, S&P 500 şirketleri ile Bitcoin arasındaki korelasyon tüm zamanların en yüksek seviyesindeydi. The Block’un yıllık görünüm anketine göre, artık daha fazla insan bu tür şirketlerin bilançolarında gelecek yılın sonuna kadar Bitcoin olacağını düşünüyor.

S&P 500 şirketlerinin önemli kısmı Bitcoin alabilir

Ankete katılan 106 katılımcının %51,4’ü, 2021 sonuna kadar beş ila dokuz S&P 500 şirketinin bilançolarında Bitcoin bulunduracağını söyledi. Yaklaşık %16’sı daha iyimserdi ve 10 veya daha fazla şirketin Bitcoin tutacağını söyledi.

Kabaca üçte biri veya %29,7’lik kısım bu tür şirketlerin bir ila dördünün BTC tutacağını ve yalnızca %2,7’si bir veya daha az şirketin BTC tutacağını söyledi. Şu anda bilançosunda BTC tutan S&P 500 şirketi yok. Önümüzdeki yıl S&P 500’e dahil edilmesi düşünülebilecek Square, Ekim ayında 50 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldı.

S&P 500 sorusu ve diğerleri için Block Research 2021 Digital Asset Outlook Report’u buradan okuyabilirsiniz.

2021 için işaretler son derece olumlu

Raporda 2021 yılı için “dünyanın en büyük finans şirketleri, kripto yeteneklerini genişletme veya yeni dijital varlık tekliflerini keşfetme niyetini halka açık bir şekilde pazarlama yönündeki stratejik arzuyu hızlandırırken, bankacılık kripto para biriminde hızlanma için hazırlanıyor” ifadeleri kullanıldı.

Raporda ayrıca şu kısımlar dikkat çekti:

2020, Bitcoin’in uygulanabilir bir makro yatırım olarak algısının yatırımcılar ve şirketler arasında yükseldiği yıl oldu. Ölçeklenebilirlik ve gelişmişlik 2021’de merkezi hizmetlerle rekabet edecek şekilde ayarlandığından, DeFi artık milyarlarca değere ulaştı. Anket, yatırımcıların stabilcoinler ve 2021’de Bitcoin satın alan şirketler için daha da büyük bir yıl beklediklerini gösteriyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin