Analiz: Stellar (XLM) Ocak ayının yıldızı olabilir mi?
Analiz: Stellar (XLM) Ocak ayının yıldızı olabilir mi?

Analiz: Stellar (XLM) Ocak ayının yıldızı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar (XLM) fiyatı, Aralık ayında şimdiye kadar kaydedilen büyük kayıpları biraz azaltmak için bugün % 4’ün üzerinde işlem görüyor.

Temel analiz: Stellar Development Foundation, Settle Network’e 3 milyon dolar yatırım yapıyor

Stellar Development Foundation, değişim ve sınır ötesi ödemeler Settle Network için en büyük Latin Amerika dijital varlıkları yerleşim ağına stratejik bir yatırım yaptığını söyledi.

SDF’nin 3 milyon dolarlık stellar lumens yatırımının, Settle’ın B2C ve B2B kullanıcıları için fiattan kriptoya geçiş yolları, stabil coin basımı ve pazar yeri, ayrıca stablecoin ödeme işlemi ve satıcı ağ geçidi dahil olmak üzere ödeme araçlarını iyileştirmesi bekleniyor.

SDF CEO’su Denelle Dixon, “Settle Network, Stellar’ın vizyonunu ve misyonunu yerine getiriyor, blockchain teknolojisini ve buna ihtiyaç duyan insanlara finansmana erişimi sağlıyor” dedi ve şöyle devam etti:

Bizi yönlendiren bu ortak misyonla, yatırımımız, Settle’ın LATAM topluluklarına hizmette bugüne kadarki muazzam başarısını ve stabil coin teknolojisini küresel olarak erişilebilir ve kullanışlı hale getirme potansiyelini temsil ediyor. Blok zincir teknolojisinin daha fazla benimsenmesini birlikte bu şekilde ölçeklendiriyoruz.

Bu yılın üçüncü çeyreğinde toplam stabil coin arzı ikiye katlandı ve bu, stabil coin talebinde güçlü bir artış olduğunu gösterdi. Bu nedenle, Settle Network, ilk stabilcoin borsası StableX’in yakın zamanda piyasaya sürülmesinden ek bir destek alarak, stabil coin pazarı ile birlikte büyümeye devam etmek için iyi bir konumda.

Bu, Stellar Development Foundation’ın bu yıl yaptığı dördüncü yatırım ve bu yıl yatırım toplamı, 9,265 milyon $ tutarında. Settle’dan önce vakıf, DSTOQ, SatoshiPay, Abra dahil olmak üzere üç şirkete daha yatırım yaptı.

Settle Network’ün CEO’su Pablo Orlando’nun görüşleri ise şu şekildeydi:

Settle’ı başlattığımızda, Stellar’ı geliştirmeyi seçtik çünkü teknolojisi küresel birlikte çalışabilirlik için tasarlandı. Ve bu, LATAM’da gelişen bir stabilcoin işi oluşturmamızı ve ürün teklifimizi dünyanın ilk stabilcoin borsası ve stabilcoin ağ geçidi olan StableX’i başlatmak için genişletmemizi sağladı.

Teknik analiz: Aralık ayında düşük performans

Alıcılar Kasım ayının son haftasında başlayan düşüş eğilimini kırmaya çalışırken XLM/USD fiyatı bugün % 4’ün üzerinde işlem görüyor. XLM fiyatı üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturmaya devam etmesi muhtemel.

Bu iki zirveyi birbirine bağlayan trend çizgisi, XLM alıcılarının mevcut piyasa fiyatından % 30 daha yüksek fiyat hareketini gerçekleştirebilmesi durumunda 0,20 $ fiyatının hemen altında geliyor. Tersine, büyük bir destek hattı 0,12 doların yakınında bulunuyor.

Özet

Stellar Development Foundation, takas ve sınır ötesi ödemeler için en büyük Latin Amerika dijital varlık yerleşim ağı olan Settle Network’e 3 milyon dolar yatırım yaptı. Bu arada, alıcılar düşüş baskısını azaltmaya ve fiyat hareketini Ocak ayında 0,20 dolara doğru itmeye çalışıyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin