461 milyon dolarlık Bitcoin transfer edildi! Yükseliş sinyali mi?
461 milyon dolarlık Bitcoin transfer edildi! Yükseliş sinyali mi?

Analistler kontrol Bitcoin’deyken XRP ve Ethereum’un daha çok değer kaybetmesini bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para pazarlarının son volatil hareketlerinde Bitcoin, özellikle Ethereum ve XRP başta olmak üzere altcoin’lerden daha iyi performans gösterdi. Çarşamba günü, BTC % 8 haftalık düşüşe sahipken hem ETH hem de XRP, BTC volatilitesinin baskısı altında ezilerek haftalık açılıştan bu yana neredeyse % 15 düşüş gösterdi. Bu eğilim, Bitcoin’in Pazar payını üç gün içinde% 66,7’den % 68,2’ye yükselterek 200 milyar dolar değerinde bir pazar için kayda değer bir artışa neden oldu.

Popüler analist, Bitcoin merkezli trendin devam etmesini bekliyor

Trader Velvet, Bitcoin’in baskınlık ölçütünün, sadece dört aylık bir süreyle Mart ayına kadar % 78 – mevcut seviyelere göre% 10 daha yüksek – olacağını bekliyor. Bunun gerçekleşmesi için, XRP ve ETH fiyatlarında düşüşün devam edebileceğini belirtti.

https://twitter.com/888Velvet/status/1207688476885495808

Bunun gerçekleşmesini bekleyen başka analistler de var

Forbes ile konuşan kripto para hedge fonu BitBull Capital’in CEO’su Joe DiPasquale, XRP’nin iki yıldan uzun bir süredir en düşük fiyatından işlem görmesine rağmen, söz konusu altcoinin daha fazla kayıp görmesinin muhtemel olduğunu belirtti. DiPasquale şuna dikkat çekti:

 XRP, bankacılık ve para hizmetleri ortakları ile ilgili adaptasyon haberlerine geçmişte duyarlıydı. Çünkü Ripple’nin hizmetleri için en büyük müşteriyi temsil ediyorlardı… Şimdi, Bitcoin fiyatının da düşüş baskısı altında olması nedeniyle, kripto para biriminin daha fazla aşağı yönlü kaymasını bekliyoruz.

Bu yorumla, Ripple’nin en önde gelen finans kurumu ortaklarından MoneyGram’ın, kullandığı varlığı gerçekten elinde tutmadığı veya bir “HODL” olmadığı haberlerine atıfta bulundu.

Velvet’in Bitcoin Tahmini: Mart ayına kadar 20.000 dolar

Velvet’in Bitcoin yorumuna gelince, bu haftanın başlarında kripto “Mart ayına kadar 20.000 $” görebileceğini belirtti.

Velvet, bu tahmini için bu haftanın kapanışının çok önemli olduğunu söyleyerek Bitcoin’in aşağıdaki grafikte kırmızı hat şeklinde görülen trend eğiliminin üzerinde kalması gerektiğine vurgu yaptı. Referans olarak gösterilen bu seviye, BTC için ana trend değişimi olarak görüyor. Söz konusu eğilim çizgisi şu an 6.000 $ ‘lık seviyelerde bulunuyor. Velvet’e göre, Bitcoin’in önceki ödül yarılanması dönemlerine benzer bir döngü gösterecek.

Analyst Expects XRP and Ethereum to "Bleed Out" as Bitcoin Looks to Take Control 1

TD Sequential Combo göstergesine göre, Velvet’in iyimser analizleri, Bitcoin’in Bloomberg’deki grafiğinin yakın zamanda bir “13 al” mumunu bastığına dikkat çeken bir hedge fon hizmetleri uzmanı ve pazar analisti olan Thomas Thornton’un görüşüyle destek kazanıyor. TD Sequential’in önerdiği gibi 13 mum, fiyatların tersine çevrilmesinin bir göstergesi. Bu mumların Aralık 2017’de 20.000 dolara ulaştığı ve BTC’nin geçen yıl 14 Aralık’ta 3.150 dolara düştüğü zaman görülmesi söz konusu değil.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin