featured

Analist, DOGE ve SOL için yükseliş beklentisinde: Bu altcoinler yüzde 400 kâr getirebilir mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının son dönemdeki rahatlama rallisinin ortasında önde gelen kripto para YouTuber’ı Sheldon, başta DOGE ve SOL olmak üzere altcoinlerde 100.000 doların üzerinde bir bahis yaptığını açıkladı. X’te yayınlanan yeni bir videoda Sheldon, ticaret stratejilerine ilişkin görüşlerini paylaştı.

Sheldon özellikle Dogecoin ve Solana ile ilgili aşırı yükseliş hissiyatından bahsederek her iki dijital varlıktaki önemli yatırım portföyüne dikkat çekti.

SOL ve DOGE için beklentiler yükseliyor!

Sheldon, yaklaşık 3,2 milyon DOGE’den oluşan yaklaşık 202.000 dolarlık kripto portföyünü açıkladı. Ayrıca kısa süre önce 81.000 tokenlık başka bir kripto para vadeli işlem pozisyonu açtığını belirtti. Sheldon, DOGE pozisyonunun şu anda yüzde 400 kâr getirdiğini belirtti. Ayrıca Doge biriktirmeye devam ettiğini ve elindeki varlıkların toplamının 6,2 milyon civarında olduğunu belirtti.

Sol DOGE

Sheldon ayrıca son 100.000 dolarlık yatırımının bir parçası olarak açtığı başka bir pozisyonun da altını çizdi. Bu pozisyon SOL tokenlarını içeriyor. Sheldon’ın bu iki altcoinin yükseliş pozisyonlarına rağmen piyasa düzeltmeleri olasılığını kabul etti.

Potansiyel kırılmalara karşı stop-loss uyarısı

Bu arada Sheldon’ın kripto türevleri piyasasında işlem yaptığı göz önüne alındığında, işlemlerde zararı durdur emirlerinin uygulanmasının önemini vurguladı. Sheldon, takipçilerine potansiyel kırılmalara karşı hazırlıklı olmalarını tavsiye ederek iyi tanımlanmış ticaret stratejilerine sahip olmanın öneminin altını çizdi. Riskleri en aza indirirken kârı güvence altına almak için stop-loss seviyelerinin ayarlanmasını vurguladı.

Her şeye rağmen mevcut trendlerin kırılmasının önceki piyasa dalgalanmalarına benzer şekilde önemli kazançlar sağlayabileceğinin altını çizdi. Sheldon, piyasanın tersine döndüğüne dair son işaretler ve azalan düşüş eğilimi göz önüne alındığında, mevcut piyasanın pozisyon biriktirmek için mükemmel bir fırsat sunduğuna inanıyordu.

Özellikle Bitcoin için kırılması gereken kritik direnç seviyeleri olarak 27.500 dolar ve 28.000 dolar belirledi. CoinMarketCap verilerine göre Solana geçtiğimiz hafta yüzde 10’un üzerinde artış gösterirken DOGE aynı dönemde ancak yüzde 2’lik bir artış gösterdi.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir