Bitcoin’deki flaş çöküş bir fırsat mı yoksa yok oluşun habercisi mi?
Bitcoin’deki flaş çöküş bir fırsat mı yoksa yok oluşun habercisi mi?

Analistler Bitcoin’in taban ve tavan fiyatı açıkladı: Bakın Bitcoin kripto kışında hangi aralıkta işlem görebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto kışı, kripto pazarında ilerlemeye devam ediyor. Bazı analistler Bitcoin’in taban ve tavan fiyatı konusunda yorumlarda bulundu. Atlas Quantum CEO’su Rodrigo Marques ile ekibi birlikte haftalık kripto yatırım analizlerini yayınladılar

Kripto kışı kendini fazlası ile hissettiriyor

Avrupa ve diğer bölgelerdeki ülkelerin çoğunun kış mevsimi ile mücadele ettiği zamanları yaşıyoruz. Sezonun çoğu bölgede en az üç ay sürmesi muhtemel, ancak bazı bölgelerde en az 6 ay boyunca kış mevsimi sürüyor. Kripto para alanında durum çok farklı değil. “Kripto Kışı”nın o zamanı nihayet bize yetişti ve uzun bir kış dönemi olacak gibi görünüyor. Piyasada devam eden satışlar Kasım ayı ortasında başladı ve Aralık ayının ilk haftasında hala devam ediyor.  Pazar henüz dip seviyelerini görmedi.

Bitcoin fiyatı, bu hafta yıllık düşük seviyeleri araştırdı, ancak varlık değeri daha yüksek bir seviyeyi düzeltmeyi başardı. Bununla birlikte, fiyat 3.631,78 dolarlık dipleri oluşturan bir ayı düzeltmesine yol açan 4.000 dolar tarafından reddedildi. Daha önce yayınlanmış bir fiyat analizinde tartışıldığı üzere, bir boğa güreşi söz konusuydu.

Ancak trend sürdürülebilir değildi ve Bitcoin 3.844 dolara yeniden düştü. BTC/USD paritesi şu sıralar 3.638 dolar seviyesinde işlem görürken, son yüksek seviye olan 4.032 dolar ve en düşük seviye olan 3.633 dolarlık bir destek olarak alınan %23,6 Fib geri alım seviyesine sıkı sıkıya bağlı olarak işlem görüyor.

Bitcoin’in taban ve tavan fiyatı ne olabilir?

Brezilya merkezli Atlas Quantum CEO’su Rodrigo Marques ile ekibi birlikte haftalık kripto yatırım analizlerini yayınladılar. Atlas Quantum, dünya çapında 50’den fazla ülkede müşteri tabanına sahip lider bir yatırım platformu. Şu anda ve yakın gelecekte Bitcoin’in yükseleceğine inanan ekip şunları söylüyor:

Menzil ticareti devam edecek, ancak Bitcoin 3.850 dolar civarında daha yüksek bir düşüş kaydetti, ancak aşağı yönlü risk devam ediyor. Geçtiğimiz haftadan tahminlerimize bağlı kaldık: BTC’ninönümüzdeki birkaç ay boyunca 3.000 dolar-5.000 dolar aralığında sıçrama yapmasını bekliyoruz.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin