Bitcoin için yeni rekor yolunda son kritik direnç neresi? Trader açıkladı
Bitcoin için yeni rekor yolunda son kritik direnç neresi? Trader açıkladı

Analistler Bitcoin’in bir sonraki hedefini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın bir numaralı kripto para birimi, 2019’da 9.000 doları kırdı ve 10.000 doları denemek isteyebilir. Bu nedenle tanınmış bir analist BTC’nin bir sonraki hedefinin 11.500 dolarlık fiyat seviyesinde olacağı görüşünde.

Bitcoin 2019’da yeni yüksekleri test etmek istiyor? Bir sonraki hedef 11.500 dolar!

Kripto analisti CryptoFido, dünyanın en popüler kripto parasının daha yüksekelere çıkmak için gereken ivmeye sahip olabileceğini belirtmek adına Tradingview’e gitti. Kripto analistine göre, BTC 2019 seviyesini tümüyle 11.500 dolarlık fiyat seviyesine kadar yükseltecek.

Analizinde, CryptoFido BTC’nin öngörülen T1’i tam olarak 8,693 dolarda vurduğunu ve Bitcoin’in şu anda 10.153 dolarlık fiyat işaretinde T2’ye yöneldiğini belirtti. CryptoFido konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BTC son yükseliş dalgasını tamamlamaya hazırlanıyor … Şimdiye kadarki en büyük ve en uzun boğa koşusuna hazır olun! En yüksek hedefler 11.500 dolar.

Kripto analistleri Bitcoin’in yükseliş momentumu konusunda umutlu

Kripto analisti, Bitcoin’in aylık en yüksek seviyesini test etmek için yolda olduğunu iddia eden bir başka kripto yatırımcısına yanıt olarak analizini paylaştı. Bu arada analist Crypto Dog, 2017’nin tekrarının yaşanabileceğini belirtiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin