XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) gibi, altcoinler de son birkaç gündür çok iyi performans göstermedi. Aslında, geçen haftanın sonlarında ilk kez 0.25 doları gören piyasa değerinin üçüncü büyük kripto parası XRP % 10’un üzerinde düşüş gösterdi.

Boğalar iki haftadan fazla bir yükseliş trendi oluşturmayı başaramadığından, altcoin’in son birkaç gün içindeki düşük fiyat performansını dikkat çekti.

O zamandan bu yana nispeten sadece % 8’lik bir düşüşe dönüşen bu % 12’lik düşüşe rağmen, analistler altcoinin en azından ABD dolarına karşı daha yüksek bir şekilde patlamaya hazır olduğu konusunda iyimser kalıyor.

XRP fiyatı kopmaya hazırlanıyor

Bir CoinTelegraph katılımcısı ve Amsterdam Menkul Kıymetler Borsası’nda tam zamanlı bir tüccar olan Michael Van De Poppe, kısa bir süre önce en iyi kripto para birimlerinin son düşüşe rağmen yükseliş grafiklerinde kaldığını belirtti.

Özellikle son üç gündür düşük performans gösteren Bitcoin, XRP ve Ontoloji’ye (ONT) baktı.

Grafiklerinde tam olarak yükselişe gelince, üçünün yukarıda bahsedilen tüm önemli tarihsel destek düzeylerine sahip olduklarını ve ardından güçlü bir sıçrama kaydettiğini belirtti. Bunu göz önünde bulundurarak, XRP’nin 0.23 dolardan 0.243 dolarlık fiyat noktasına doğru bir baskı yapmaya başlayabileceğini belirtti.

Daha spesifik olarak, Bitcoin forklarının rallilerinden önce olduğu gibi, XRP’nin fiyatının bir dizi denge fiyat noktası altında konsolide olduğunu belirtti. XRP, altcoinlerin yaptığı gibi aralık dengesini aşar veya 0,25 dolar civarında tutarsa, kısa bir süre içinde% 25’in üzerinde yükselebilir.

Temel gelişmelere baktığımızda, Ripple zamanla kripto para biriminin benimsenmesini artıracak ortaklıklarla ilerlemeye devam etti. Örneğin, şirket, “16 milyondan fazla müşterisinin hayatını değiştirmek için” Tayland’ın 100 yılı aşkın geçmişi olan en eski bankalarından biri Siam Ticaret Bankası (SCB) ile ortaklık kurdu.

Bu ortaklık, iki şirketin anında, düşük maliyetli sınır ötesi ödemeler sağlamak için Ripple üzerinde çalışan bir mobil uygulama olan SCB Easy’yi kullanacak.

SCB Easy XRP’ye odaklanmasa da, bankanın katılmayı seçtiği diğer Ripple girişimleri kripto para birimini etkileyebilir.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin