featured

Popüler kripto analistleri uyarıyor: “MATIC fiyatındaki düşüş derinleşebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, grafiklerini kırmızıya boyamasının ardından yatırımcılarını tedirgin etti. Fiyat, önemli bir destek noktasını kaybetti. Bu yüzden, şu anda daha fazla düşüş riski ile karşı karşıya.

Kripto piyasasının geri kalanıyla birlikte etkileyici bir yükseliş yaşayan MATIC için işler tersine döndü. Gözde altcoin, geçtiğimiz hafta değerinin yaklaşık %15’ini kaybederek 0,77 dolara geriledi. Kripto analistleri, bu seviyesinin kritik destek noktasının çok altında olduğunu düşünüyor. Bu yüzden fiyattaki düşüş önümüzdeki günlerde derinleşebilir.

Eğer fiyat bu aralığın altında kalmaya devam ederse, yatırımcılar kayıplarını azaltmak için hızla satış yapmaya başlayacaktır.

Önde gelen kripto analisti Ali Martinez’e göre MATIC, 0,84 dolar ila 0,86 dolar arasında bulunan kritik arz aralığının altına düştü. Bu aralıkta 14,240’tan fazla adres 4,13 milyarın üzerinde MATIC token’ını elinde tutuyor.

Popüler analist, gözde altcoin’in fiyatının belirlenen bölgenin altında kalması durumunda işlerin daha da kötüleşeceğini düşünüyor. Çünkü, yatırımcılar potansiyel kayıplarını azaltmak için satış yapmayı tercih edecektir. Bu da, fiyatın daha fazla düşüş yaşaması anlamına gelmektedir. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde daha fazla kaybın yaşanabileceğini akılda tutarak hareket etmek önemlidir.

Kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olması sebebiyle, yüksek riskli bir yatırım seçeneğidir. Yatırımcıların bunu akılda tutarak işlem yapması tavsiye edilir. MATIC örneğinde de gördüğümüz gibi, kısa sürede büyük kayıplar şaşırtıcı bir şey değildir.

MATIC

Gözde altcoin’in son düşüş hareketinin ardından aylık grafikteki kazancı %30’a düştü. Haftalardır devam eden yükselişin ardından gelen bu aşağı yönlü hareket, bu dönemdeki kazançların bir kısmının silinmesine sebep oldu.

MATIC fiyatı için sırada ne var?

MATIC, Kasım ayında üç aydan beri ilk kez 0,80 dolar eşiğini aşmayı başarmıştı. Bu kritik seviyenin başarılı bir şekilde kırılmasının ardından fiyat 0,96 dolara kadar yükselmişti.

Varlığa yönelik kurumsal ilginin artması da dahil olmak üzere çeşitli faktörler bu fiyat hareketini etkiledi.

Artışı destekleyen MATIC sahipleri, 100,000 ile 10 milyon arasında token tutan anahtar cüzdanların 24 Ekim’den bu yana 35 milyon doların üzerinde bir değere eşdeğer olan 42 milyondan fazla MATIC token’ını toplamasıyla bu dönemde birikimlerini yoğunlaştırdı.

İşin geliştirme tarafında, Polygon ekosistemi, MATIC token’ının POL’a geçişini de içeren yakın zamanda yayınlanan 2.0 yol haritasının bir parçası olarak büyük değişikliklere hazırlanıyor.

Staking ve bulut madenciliğiyle yenilikçi bir kripto projesi: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix (BTCMTX), kripto para dünyasında yenilikçi bir proje olarak öne çıkıyor, özellikle de bulut madenciliği ve staking konseptlerini benzersiz bir şekilde bir araya getirerek yatırımcıların deneyimini kolaylaştırıyor. BTCMTX token’ları, bireysel yatırımcılara güvenli bir yol sunarak kripto para ön satışlarında mükemmel bir deneyim sunuyor.

Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor ve istenildiğinde borsalarda alınıp satılabiliyor, bu da yatırımcılara esneklik sağlıyor. Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir bakış açısı sunuyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bu proje, yatırımcıları geleneksel madencilik süreçlerinden kurtarıyor, çünkü işlem Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden gerçekleşiyor ve elde edilen bulut madenciliği kredileri Bitcoin Minetrix platformunda madenciliğe dönüştürülüyor. Projede merkeziyetçilik olmaması, güvenlik açısından önem arz ediyor ve yatırımcıların projeye duyduğu güveni arttırıyor. Bitcoin Minetrix, kripto yatırımcılarının rahatlıkla anlayabileceği bir tasarıma sahip, bu da sektörde yeni olanların bile projeye katılmasını kolaylaştırıyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasında ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumda. Ön satışın son hedefi 32 milyon dolar ve projeye olan ilginin büyük olduğu gözlemleniyor; çünkü ilk 24 saat içinde 106 bin dolarlık bir giriş yapıldı. Bu da hedefe ulaşma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. $BTCMTX, ilk aşama için 0,011 dolar gibi cazip bir fiyatla satışa sunuldu. Bu nedenle, bu gelecek vaat eden projenin bir parçası olarak yeni fırsatları şimdiden değerlendirebilirsiniz.

CryptoPotato


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin