4 kripto para
Bu 4 kripto para bir haftada yüzde 100’ün üzerinde arttı

Analist görüşü: Bitcoin’in şu anki trendi sürerse bir sonraki durak neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto para birimi piyasa analistine göre, mevcut Bitcoin fiyat eğilimi, BTC’nin Kasım 2018’de yüzde 50’den fazla düştüğü zamanki gibi gözüküyor. Bitcoin Jack isimli analist şunları söyledi:

Şu anki görünüm, geçen sene 6 binden 3 bine giden yola inkar edilemez bir şekilde benziyor.

Analist, madenci gelirindeki düşüşü, hash rate’in potansiyel durgunluğunu ve BTC’de oluşan düşük destek seviyelerine atıfta bulunarak, tüm bunların kripto parayı düşüş yoluna soktuğunu söyledi.

https://twitter.com/BTC_JackSparrow/status/1199368946681622528

Bitcoin neden düşüyor?

Bazı risk sermayesi yatırımcıları, ABD-Çin ticaret savaşındaki belirsizliğin doruğa ulaştığını belirterek, yatırımcıların kripto para birimleri dahil olmak üzere daha riskli varlıklar satmaya devam ettiğini, bunun da varlığın düşmesine katkıda bulunduğunu belirtti.

Bir grup yatırımcı ise Bitcoin fiyatındaki önemli düşüşün, madenciliğin kırılma noktasının altına düşmesi, son yıllarda sektörde dolaşan bir teori olan küçük madencilerin teslim olmalarına yol açtığını belirtti.

Geçtiğimiz 48 saat içinde Bitcoin fiyatı, ABD dolarına karşı %6’dan daha fazla değer kaybederek 7.850 dolardan 7.330 dolara düştü.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin