AMF, ICO tarafından finanse edilen bir şirketi onayladı
AMF, ICO tarafından finanse edilen bir şirketi onayladı

AMF, ICO tarafından finanse edilen bir şirketi onayladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fransız mali düzenleyici AMF, ICO tarafından finanse edilen bir şirketin ülkedeki yatırım varlıkları yöneticisi olmasını onayladı.

AMF, ICO onayı ile neyi amaçlıyor?

Napoleon adlı Fransa merkezli bir yatırım şirketinin, ülkedeki varlık yöneticisi olması için gereken karmaşık süreci geçmeyi başardığı bildiriliyor.

Süreç hakkında konuşan şirket COO’su Arnaud Dartois, şu anki duruma ulaşmak için zorlu bir süreç yaşadıklarını söyledi:

Aslında, bir yıldan fazla bir süredir Fransız regülatör AMF ile temas halindeydik. AMF’nin kripto ve Blockchain üzerinde proaktif olması ve bunun Fransa için önemini göstermek adına bazı lobi çalışmaları yaptık.

Napoleon artık hizmetlerini kurumsal yatırımcılara her yerde resmen sunabiliyor.

Yatırımcılar, Bitcoin ve Ethereum yatırımları ile ana küresel borsa endeksleri hakkında stratejiler sağlayan yapay zeka tabanlı NapoleonX.ai’den yararlanabilirler.

Ayrıca şirket, önümüzdeki yıl tam düzenleyici onayını bekleyen kurumsal yatırımcı pazarı için Napoleon Endeksi’ni önümüzdeki yıl halka açık bir zincir üzerinde kullanmaya başlıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin