featured

American Express RippleNet’e katıldı, Ripple fiyatı ani yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın küresel ödeme sistemini geliştirme üzerine çalışan RippleNet’in son üyesi American Express oldu.  Ripple.com’da yayınlanan bildiride American Express’in RippleNet’e katıldığının duyurulmasının ardından, Ripple fiyatı ani yükselişe geçti.

American Express, sonuçta müşterilerinin deneyimini artıracak gerçek zamanlı, işletme-iş dünyası ödemelerini sağlamak için Ripple’in Blockchain ağına katılıyor.

Daha hızlı ve daha iyi hizmet vermek için ortaklık kurdular

FXIP müşterileri, RippleNet’in gücünden yararlanarak, küresel çapta para gönderdikleri konusunda anında bir gelişme göreceklerdir.

Geleneksel ödeme süreciyle karşılaştırıldığında, Ripple’in blockchain bağlantılı ödemeleri aracılarla olan bağlantıları basitleştirerek, işlem durumunu ve maliyetini anında görünür kılmaktadır.

Dahası, FXIP’in RippleNet kullanması, American Express müşterilerinin bildikleri ve bekledikleri güvenlik seviyesini koruyacaktır.

American Express’teki Global Corporate Payments Genel Müdür Yardımcısı Greg Keeley,

“Blok zincir teknolojisinin müşterilere sunulma biçiminde dönüşümlü bir rol oynadığına dair kanıtları zaten gördük. 

Sadece Ripple ile olan bu ortaklık, uluslararası işlemlerin işlenmesi için geçen sürenin azalmasına yardımcı olmakla kalmıyor, işlemlerimizi müşterilerimiz için daha etkili hale getirebilir” dedi.

RippleNet ve American Express Güçlerini birleştirdiler

FXIP’in Santander UK ile ABD ve İngiltere arasında sınır ötesi ödeme göndermek için ortak çalışması, American Express’in sadece ticari ödemeleri kolaylaştırmakla kalmayıp aynı zamanda İngiltere’de daha geniş bir alan oluşturmasına yardımcı olacaktır.

Santander’in işlem bankacılığının genel müdürü José Luis Calderón,

“Bu blokaj çözümü, ABD ve İngiltere arasında yeni bir kanal açıyor ve ödemeler için önemli bir fırsat sunuyor.

“İleri düşünen işletmelerle işbirliği yapmak, bu en yeni, güvenli, zahmetsiz ödeme çözümünü sunmamızı ve” Basit, Kişisel ve Fuar “felsefemizi American Express’e ve müşterilerine genişletmemizi sağladı.”

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse Calderón’un yaptığı açıklamada

“Ripple, kurumsal müşterilerin küresel ödemelerde yaşadığı sorunları çözmede American Express ve Santander ile büyük bir adım attığını”.

“Günlerce sürecek olan transferler gerçek zamanlı olarak tamamlanacak ve işletmelerin bugünkü hareketi kadar para hareket etmeleri sağlanmış olacak. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer American Express FXIP müşterilerine yardımcı olması için bu ortaklığın büyümesini umuyoruz” dedi.

Haber yayılmaya başlamadan önce 0.210$ seviyelerinde seyreden Ripple, American Express haberinden sonra 0.271$ seviyesine kadar yükseldi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Comment

  1. 17 November 2017, 13:28

    Merhaba Sinan bey
    Ripple nereden satın alabilirim ?
    Ripple 2018 yıl sonu gibi 2 USD olacak diye haberler dolaşıyor.
    Bende bu görüşe inananlardanım bitstamp dan mı almalıyım yoksa TR de alabileceğim güvenilir bir yer var mı ? Teşekkürler sizleri takipteyim iyi çalışmalar dilerim.

    Reply
    • 17 November 2017, 14:43

      Merhaba,

      Türkiyede Ripple satışı var ancak henüz alt yapı güveni kazanmış değil, bilinen yabancı kaynaklardan alabilirsiniz. Fiyat konsunda birşey söylemeyim, hakkında çıkan haberler ve arkasındaki teknolojiyi düzenli takip etmek gerekli

      Reply
Bizi Takip Edin