Altı haneli Bitcoin fiyat tahminleri yeniden gündemde – neler oluyor?
Altı haneli Bitcoin fiyat tahminleri yeniden gündemde – neler oluyor?

Altı haneli Bitcoin fiyat tahminleri yeniden gündemde – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En iyi analistlerin tahmin ettiği büyük düzeltme, Bitcoin 40 bin dolara geri gelirken henüz gerçekleşmedi.

Bu, bu piyasa döngüsü için altı haneli fiyat tahminlerinin yenilenmesine neden oldu ve bazıları bu sefer 300.000 $’lık bir zirve önerdi.

Bitcoin, yazının yazıldığı sırada 40.000 $’lık gün içi en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra 37.900 $’dan işlem görüyordu. Varlık, Cuma günü Asya seansında gerilemeye başlamıştı ve önceki yüksek seviye olan 42.000 $’ı kırmayı başaramadı, ancak duyarlılık hala çok yükselişte.

Polkadot gibi bazı altcoinlerin 24 saatlik devasa kazançlar elde etmesi nedeniyle toplam kripto piyasasının değeri bir trilyon doları aştı.

Bitcoin 100.000 dolara ne zaman gelecek?

Popüler traderlar ve analistler, fiyatları tahmin etme oyununa geri döndüler ve bu piyasa döngüsünün altı haneli Bitcoin fiyatıyla sonuçlanacağı konusunda büyük ölçüde hemfikirler.

Josh Rager, Bitcoin’in 2022’nin başlarında altı haneli bir fiyat göreceğini düşündüğünü söyledi.

“Son fiyat hareketinden sonra, bu kadar hızlı 40 bin dolara ulaşan Bitcoin’in 2022’nin başlarında altı haneli bir fiyat göreceğini düşündüğümü söylemeliyim.”

Böyle bir zirvede, ‘Bitcoin’ adının dünyadaki her televizyonda, telefonda ve tablette anılacağını sözlerine ekledi.

250-300 bin arası

Twitter’da 28 bin takipçisi olan bir trader, ‘TraderKoz’, bir tahminle bu döngünün bizi 250 bin ila 350 bin dolara çıkaracağını vurguladı:

“Oradan, Bitcoin tüm finansal sistemi ele geçirmeden önce 60-90.000 $ aralığında 3 yıllık birikimimiz var. Boğa koşusu bizi 1.000.000 doların üzerine çıkaracak.”

Kurumsal yatırım şirketi MicroStrategy’nin büyük miktarlarda Bitcoin satın alan Michael Saylor, 330 bin takipçisine varlık hakkında yükseliş odaklı tweetler göndermeye devam ediyor.

Kurumsal Etki

Toplu türev borsası veri sağlayıcısı Bybit, Bitcoin kurumsal girişlerinin yavaşlama belirtisi göstermediğini bildirdi ve Grayscale tarafından yeni bir satın alma turu olabileceğini ekledi.

Grayscale, en son güncellemesinde yönetilen varlık (AUM) rakamının 27.7 milyar dolar olduğunu bildirdi. Şirket ayrıca, yaklaşık 3,3 milyar dolarlık girişle bu dönemde rekor yatırımcı talebi olduğunu ortaya koyan dördüncü çeyrek raporunu yayınladı.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin