Shopify CEO'su DeFi ve Ethereum'la İlgileniyor
Shopify CEO'su DeFi ve Ethereum'la İlgileniyor

Altcoinler ve DeFi tokenları Ethereum tüm zamanlar rekoru kırarken yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin boğaları 40.000 $ ‘ın peşinde. Ethereum fiyatı 1.650 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve DeFi tokenları yükselişlerini sürdürüyor.

Kripto para birimi sektörü genelinde duyarlılık, Ether (ETH) fiyatı keşfedilmemiş bölgeye girerken ve 3 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.653 $ ‘a yükseldikçe gelişmeye devam ediyor.

Bu arada, Bitcoin (BTC) boğalarının gözleri 40.000 dolarlık işarete sahip gibi görünüyor ve analist Marcel Pechman’a göre, bu Cuma günkü 1 milyar dolarlık BTC opsiyonunun vadesi boğaları tercih ediyor.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, şu anda 36.994 $’dan işlem gören en iyi kripto para birimi için %4.46 oranında bir fiyat artışı gösterirken, Ethereum %8.38 arttı ve 1.633 $’dan işlem görüyor.

İş zekası şirketi MicroStrategy, 4 Şubat’ta 1.400 halka açık şirketle bir toplantı yapmayı planlıyor. CEO Michael Saylor, şirketlerin Bitcoin’i kurumsal stratejilerine nasıl entegre edebileceklerini tartışacak.

Son zamanlardaki büyük kurumsal satın alımların ve balina cüzdanlarının Bitcoin’in merkezileşmesine yol açtığına dair endişeler, “küçük ve orta ölçekli sahiplerin mevcut arzın yaklaşık %40’ını kontrol ettiğini” ve “dağıtımın iyileşmeye devam ettiğini” gösteren zincir içi analist Willy Woo tarafından ele alındı.

Geleneksel piyasalar teknoloji hisselerinden destek alıyor

Bugün ayrıca, olumlu kurumsal kazançlar ve Biden yönetiminden gelen ekonomik teşvikle ilgili gelişmelerin bir kombinasyonu olarak, geleneksel piyasalardaki yükselen ivmenin devam ettiğini gördü.

ABD yetkilileri, sosyal medya yatırım gruplarının finansal piyasalar üzerindeki artan etkisini tartışmak için 4 Şubat’ta toplanabilir. Tartışmanın, r / Wallstreetbets’in son zamanlardaki gelişimi ve piyasaları manipüle etmek için Robinhood ve Reddit gibi platformların kullanımı etrafında yoğunlaşması bekleniyor.

DeFi tokenları diğer kripto varlıklarından daha iyi performans göstermeye devam ediyor

Bazı varlıklara erişimi engelleyen aracı kurumlarla ilgili gelişmeler, merkezi olmayan finansmanın olumlu yönlerine parlak bir ışık tutuyor. DeFi tokenları, Ethereum’dan gelen güçlü kırılmanın yanı sıra bu ilgiden yararlandı.

Ekstra ilgi, AAVE ve SushiSwap’in (SUSHI) tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 345 $ ve 14.84 $ ‘a yükselmesine yardımcı olurken, UMA %59 artışla 21.56 $’lık 2021 zirve seviyesine ulaştı.

Genel kripto para birimi piyasa değeri şu anda 1.11 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı % 61.6.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin