featured

Dar bir aralıkta işlem gören altcoin’de savaşı boğalar mı kazanacak yoksa ayılar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan BNB’deki kısa vadeli düşüş trendi, %50 oranında değer kaybetmesine sebep oldu. Bu düşüş hareketinin ardından ise BNB, 333 dolar seviyesinde bulunan destek noktasına düştü.

Alıcılar, fiyatı 336 doların üzerinde tutmaya çalışıyor. Bu da mevcut destek noktasının olası bir geri dönüş için yüksek bir ilgi alanı olduğunu gösteriyor. Ayrıca Binance, yakın zamanda Tayland’da yeni bir dijital varlık ticaret platformu kurmak için Gulf Energy Development ile ortaklığını duyurdu.

Altcoin için önemli teknik veriler

BNB, 50 ve 200 günlük EMA arasında bir ölüm geçişi yaşıyor. Altcoin’deki gün içi işlem hacmi, %20 oranında düşüş yaşayarak 1,81 milyon dolara geriledi.

Daha önce Coingape, altcoin’in fiyatı azalan trend çizgisinden yani 505 dolardan reddedildiği için düzeltme aşamasının uzayacağı konusunda uyarmıştı. Bununla birlikte, kripto pazarındaki ani satış hareketleri devam eden satış baskısını destekledi. Bunun sonucunda da fiyat 336 dolara geriledi.

altcoin BNB

Kripto para alıcıları düşüşü 336 dolar seviyesinde durdurmayı başardılar. Teknik grafik, AOI’de birkaç düşük fiyat reddetme mumunu gösteriyor. Bu da destekte yüksek talep baskısının mevcut olduğunu gösterir.

Göreceli Güç Endeksi(36), 405 dolar ve 336 dolarda daha düşük dip seviyeleri işaret ettiği için bir yükseliş farklılığı sunuyor. Bu aşamada RSI eğimi, boğaların artan gücünü gösterir.

50 günlük EMA hattı, BNB fiyatına dinamik destek sağlamanın yanı sıra 200 EMA ile bir ölüm geçişini tehdit ediyor.

405 doların üzerine yükseliş fırsatı

BNB geçtiğimiz hafta 405 dolar ile 336 dolar arasında konsolide oldu. Bu dar aralık, parite herhangi bir seviyesinden kurtulduğunda mükemmel ticaret fırsatları yaratacaktır. Bu nedenle, alıcılar 405 doların üzerinde bir yükseliş toparlanması bekleyebilirler.

Öte yandan altcoin fiyatı azalan üçgeni modelinin kıramazsa veya alt destek noktası olan 336 doları geçemezse 260 dolara kadar düşebilir.

BNB için takip edilmesi gereken önemli direnç noktaları 405 dolar ve 505 dolar seviyelerinde bulunurken, destek noktaları ise 336 dolar ve 260 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin