İşte ünlü analistlerden altcoin'ler için çok çarpıcı fiyat tahminleri
İşte ünlü analistlerden altcoin'ler için çok çarpıcı fiyat tahminleri

Altcoin rallisi için hazırlanın: “Bitcoin durduğunda altcoin’ler yüzde 617 artacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analisti Nik Patel, Bitcoin’in fiyat geçmişi ile altcoin akışı arasındaki bir karşılaştırmaya bakarak, BTC’nin momentumunun yavaşladığını ve büyük bir altcoin patlaması için sahne hazırladığını söylüyor.

Beş boğa döngüsüne göre altcoin rallisi geliyor

Patel, Twitter’daki 71.000 takipçisine, BTC’nin 2019’daki büyük rallisinin, altcoin’leri BTC’ye karşı oranlarında yeni yılın en düşük seviyesine getirdiğini söyledi. Bu oranlar son beş boğa döngüsünde düzeltildiğinde, Patel altcoin için ortalama büyümenin %617 olduğunu söylüyor.

Diğer analist DonAlt’in de benzer bir görüşü var ve 95.000 takipcisine, Bitcoin’in dalgalanması soğuduğunda altcoin’lerin boğa koşusuna başlamasını beklediğini söylüyor.

Max Keiser’in kripto risk sermayesi şirketi Heisenberg Capital ise aynı görüşte değil. Bitpay, Kraken, ShapeShift ve Bitfinex gibi birçok önde gelen kripto şirketlerine yatırım yapan firma, uzun vadede Bitcoin’in diğer rakip kripto varlıklarını bitirerek 100.000 dolara yükseleceğini söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin