featured

Altcoin piyasasında tarihi örtüşme: Piyasalar yükselişe hazırlanırken kaçırılmayacak en iyi 4 coin fırsatı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin Haberleri: Kripto para piyasası jeopolitik etkiler altında önemli bir kayıpla haftayı tamamladı. Haftanın son gününde piyasa hacmi yüzde 5’lik bir düşüş yaşarken birçok altcoin çift haneli kayıplarla önemli destek seviyelerinin altına düştü. Bununla birlikte yaklaşan Bitcoin halving olası bir boğa koşusunun sinyalini verirken kripto para analisti  Mikybull Crypto yaşanan son düşüşün tarihi bir yükselişin işareti olacağını öne sürdü.

MikybullCrypto: Altcoin piyasası patlamak üzere!

Kripto analisti Mikybull, son X paylaşımında altcoin piyasasının hacmi üzerinden önemli bir tespitte bulundu. Analiste göre altcoin piyasa değeri öncesi alt sezonun ilerlediği yolda ilerleyerek yukarı yönlü bir atılıma hazırlanıyor. Bu durumun, Bitcoinin hakimiyetindeki düşüşle birlikte piyasada boğa koşusu başlamadan önceki son duraklamanın olduğunu ileri sürdü.

altcoin

Tarihsel modellerden yararlanan analist, 2020 yılındaki modellerde olduğu gibi trendin destek bandında hareket ettiğini ifade etti. Aynı zamanda son paylaşımında 2016 yılından bu yana bu nadir yükseliş sinyalinin başarısız olmadığını dile getirdi ve bunun için çok erken olduğunu da sözlerine ekledi.

Erkenden satın alınabilecek 4 kripto para

Orta Doğu’daki gerginlik büyürken kripto para piyasasında satış baskısı yükseldi. Bununla birlikte panik satışlar birçok varlığın değer kaybetmesine neden oldu. Analist Mikybull’un tespiti doğru çıkarsa fiyatları düşen birçok altcoin alım için iyi bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Mina

1 doların altında satın alınabilecek varlıkların başında Mina (MINA) geliyor. Son 24 saate yüzde 9 değer kaybeden Mina token, işlem hacmindeki artışla birlikte 10x büyüme potansiyeline sahip.

Fiyat düşüşüyle birlikte 0.7625 dolara satın alınabilecek olan varlık 2024 sonuna kadar izlenmesi gereken coinlerden biri.

Shiba Inu

Bir haftadır dalgalı bir seyir izleyen Shiba Inu, özellikle düşen piyasa şartlarında dinamik bir trend çizgisini oluşturdu. Düşen takoz modeli ile yüzde 50’lik bir kayıp yaşayan varlık, mevcut düzeltmenin ardından yeniden 0.000028 ve 0.000032 dolara ulaşabilir. Meme coin bu yazının yazıldığı sırada yüzde 11’lik bir kayıpla 0.00002171 dolardan işlem görüyor.

Slothana

Solana tabanlı yeni meme coin Slothana, ön satış aşamasında 1 doların altında satın alınacak yeni projelerden biri. Tembel hayvanlardan ilham alınarak oluşturulan proje, günlük rutine tepki niteliğinde söylemleri ile kısa sürede 500 binin üzerinde fon toplamayı başardı. SOL ile satın alınabilecek olan token, düşük fiyatı ile ayrıca dikkat çekiyor.

Slothana Ziyaret Edin

Ponke

Solana ekosisteminin yeni meme coinlerinden biri olan PONKE, son bir haftada yüzde 60 kâr ederek önemli bir büyüme sergilemişti.

 

Piyasa hissiyatına bağlı olarak son 1 günde yüzde 15 düşen kripto paranın kısa sürede toparlanması bekleniyor. 0.092 dolardan işlem gören Ponke coin, 30 milyon doları aşkın piyasa değerine sahip.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin