Altcoin piyasasında büyük hareketlenme: 1 trilyon dolarlık değerlemeye doğru yolculuk başlıyor mu?
Altcoin piyasasında büyük hareketlenme: 1 trilyon dolarlık değerlemeye doğru yolculuk başlıyor mu?

Altcoin piyasasında büyük hareketlenme: 1 trilyon dolarlık değerlemeye doğru yolculuk başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü yatırımcı ve analist Michael van de Poppe tarafından bugün erken saatlerde paylaşılan bir gönderiye göre, küresel altcoin piyasa değeri şu anda 425-675 milyar dolar aralığında konsolide olmaya devam ediyor. Ancak, piyasa değeri 675 milyar dolarlık direncin üzerine çıkabilirse, van de Poppe yakında 1 trilyon doların hedefleyebileceğine inanıyor.

Geçtiğimiz hafta boyunca, kolektif altcoin piyasa değeri (TOTAL2) 2 yüksek dip yaptı. Bu durum, altcoinlerin önümüzdeki hafta boyunca güçlenmeye devam edeceğini gösterebilecek pozitif bir trend çizgisinin oluşmasıyla sonuçlandı.

Bu yükseliş tezi doğrulanırsa TOTAL2, 551.698 milyar dolarlık direnç seviyesini desteğe çevirmeyi deneyebilir. Bu daha sonra kolektif altcoin piyasa değerinin yaklaşık 575.048 milyar dolar olan bir sonraki önemli noktaya yükselme olasılığını ortaya çıkaracak.

Yatırımcılar potansiyel kazançları kaçırma korkusunun bir sonucu olarak altcoin satın almaya başlayabilir ve bu da TOTAL2’nin 602.476 milyar dolara yükselmesine neden olabilir. Bu, altcoin piyasasının değerlemesinin van de Poppe’nin tweet’inde vurgulanan 1 trilyon doların üzerine çıkmasının önünde duran son direnç seviyesi olacak.

Ancak TOTAL2, günlük grafiğinde oluşan 522.234 milyar dolar civarındaki pozitif trend çizgisinin altına düşerse bu yükseliş tezi geçersiz olacak. Bu senaryoda altcoin piyasasının değerlemesi 514.01 milyar dolarlık desteği kaybedebilir. Bu seviyenin altına bir kırılma TOTAL2’yi 495.59 milyar dolara düşme riskiyle karşı karşıya bırakacak.

Yatırımcılar, orta ve uzun vadeli momentumun satıcıların lehine olduğu gerçeğini dikkate almak isteyeceklerdir. Bu, 20 günlük EMA çizgisinin yazının yazıldığı sırada 50 günlük EMA çizgisinin altında konumlandırılması ile açıkça ortaya çıktı. Ayrıca bu teknik göstergelerin her ikisi de TOTAL2’nin günlük grafiğinde 100 EMA çizgisinin altında konumlandı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin