featured

Bu altcoin, kritik destek noktasını kaybetmemeli! Yüzde 36’lık düşüş yaşanabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan ONE, 0,62 dolarda bulunan direnç noktasından 0,116 dolara düşerek mart ayındaki kazanımlarının neredeyse tamamını yok etti. Kripto para birimi 0,116 dolar seviyesini de kırarak 0,1 dolardaki kritik destek noktasına geriledi. Bu desteğin de kaybedilmesi durumunda ONE için satış hareketleri hız kazanacaktır.

ONE fiyatı, geçtiğimiz haftadan bu yana %27,6 oranında bir düşüş kaydetti. 50 ve 100 günlük EMA, seviyesi altcoin için dinamik direnç noktalarını oluşturuyor.

Harmony coin’deki 24 saatlik işlem hacmi %24,3 oranında bir artış ile 73,8 milyon dolardır.

0,162 dolardaki direnç noktasından başlatılan devam eden düzeltme hareketleri Harmony (ONE) fiyatını %50 oranında düşürdü. Ayı döngüsü, 0,116 dolar seviyesine ulaşmadan önce 20 günlük EMA ve 0,14 dolar gibi bazı önemli destek noktalarını ihlal etti.

ONE fiyatı, yaklaşık üç ay boyunca alçalan bir üçgen içinde işlem gördü. 24 Nisan tarihinde 0,116 dolardan da bir düşüş yaşadı. Serbest bırakılan düşüş momentumu, kritik bir destek noktası olan 0,1 dolar seviyesine doğru bir hareket başlattı.

ONE altcoin grafik

ONE, bu yazının yazıldığı sırada gün içinde %8 oranında bir düşüş yaşadı ve 0,083 dolardan işlem görüyor. Satıcılar 0,1 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının altında kalınmasını başarırsa satış baskısı yoğunlaşacaktır. Bunun sonucunda da %38 oranında bir düşüş daha gerçekleşebilir. Bu da fiyatın 0,053 dolara gerilemesi demek olacaktır.

Ek olarak, yatırımcılar azalan direnç trend çizgisinde yukarı yönlü geri çekilmeler yapmak için agresif bir şekilde satış yapıyorlar. Bu nedenle de bu direnç bozulmadan güçlü bir satış hissiyatı korunabiliyor.

Altcoin için bazı teknik göstergeler:

50 ve 100 günlük EMA seviyeleri, kısa ve uzun yukarı yönlü geri çekilmeler için dinamik destek sağlar. Ayrıca, bu EMA’ların azalan doğası, bir ayı eğilimini vurgulamaktadır.

Günlük RSI eğimi, aşırı alım bölgesine düşerek yatırımcılar tarafından aşırı geniş satışlar yapıldığını gösteriyor.

Bir diğer teknik gösterge olan MACD ve sinyal çizgileri, düşüş bölgesinin altına düşüyor. Histogram grafiğindeki yükselen kırmızı çubuklar, yatırımcılar tarafından sürekli satış olduğunu gösterir.

Altcoin için önemli direnç noktaları 0,1 dolar ve 0,116 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,72 dolar ve 0,53 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin