featured

Bu altcoin, kritik seviyeyi geri kazanamazsa düşüşü durduramayabilir! Yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan TRX, 0,055 dolar seviyesini direnç olarak doğrulama sürecinde. Eğer, bunda başarılı olamazsa aşağı yönlü hareket devam edecektir.

TRX, Justin Sun tarafından oluşturulan TRON blockchain’inin yerel token’ıdır. TRON ekosistemi ayrıca çok sayıda başka dijital varlık içerir.

Altcoin’in haftalık grafiği düşüşe işaret ediyor. TRX, Nisan 2021’de azalan bir direnç çizgisinin altına düştü.

Şimdiye kadar, çizgi çok sayıda reddedilmeye neden oldu. En sonuncusu da 0,055 dolardaki destek noktasından bir kırılmaya yol açtı. Bu seviye Mart 2021’den beri destek görevi gördüğü için kırılma altcoin’in bir sonraki fiyat hareketi için oldukça kritik.

Teknik göstergeler aşağı yönlü hareketin devamını destekliyor. Haftalık RSI 50 işaretinin altında. Bu bir düşüş işareti olarak kabul edilir.

altcoin TRX

Şu anda TRON fiyatı, 0,055 dolar seviyesini direnç olarak doğrulama sürecinde. Düşüş göstergeleri nedeniyle en olası TRX fiyat tahmini, bir ret ve ardından aşağı yönlü bir hareket olacaktır. Böyle bir durumda, bir sonraki en yakın destek noktası 0,036 dolarda olacaktır.

Öte yandan, 0,055 dolarlık alanın geri kazanılması ve alçalan direnç çizgisinden kırılma, trendin yükselişe geçtiğini gösterir.

TRX 0,055 dolarda bir dirençlerle karşı karşıya

Altcoin’in altı saatlik fiyat grafiği, 0,055 dolar seviyesinin aynı zamanda 0,5 Fib geri çekilme direnci seviyesi olduğunu ve önemini artırdığını gösteriyor. TRON fiyatı, düşmeden önce 14 Aralık’ta bu seviyenin üzerinde saptı.

Son 24 saatte altcoin’in fiyatı kısa vadeli simetrik bir üçgenden çıktı. Ancak, henüz 0,055 dolar seviyesinin üzerine çıkmadı. Trendin yükseliş olarak kabul edilebilmesi için TRON fiyatının bu alanı geri kazanması gerekiyor.

Sonuç olarak, haftalık zaman grafiğindeki önemli düşüş göstergeleri nedeniyle TRX fiyatının düşüşe devam etmesi bekleniyor. Altcoin’in sıradaki hedefi 0,036 dolarda olabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin