bdcenter binance
Kripto sektörü zor zamanlar geçirmesine rağmen Binance aylık ziyaretçi sayısı ile dikkat çekiyor

Altcoin işlem hacmi bakımından 2018’in en büyük 6 platformu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyası, Bitcoin ve Ethereum’dan çok daha fazlasıdır. Birçok yatırımcı, en iyi platformları bulmak zor bir iş olsa da, altcoin ticaretinde büyük bir ilgi göstermekte. Aşağıdaki altı borsa, piyasayı altcoin işlem hacmi açısından yönlendiriyor. Ayrıca, tüm altcoinler ve tokenler bu borsalar tarafından desteklenmez.

Altcoin işlem hacmi bakımından en yüksek 6 kripto para borsası

6- LBank

LBank Borsası, geçtiğimiz yıla göre daha çok gündeme gelmekte. Bu ticaret platformu, kripto-kripto ticareti konusunda uzmanlaştı, bu da, fiat döviz işlem yapmak isteyenlerin başka borsalara bakmak zorunda kalacağı anlamına gelir. En popüler altcoinleri şu anda ZCash, EOS, Qtum, Ethereum ve CyberMiles’ı içerir. Bu para birimlerinin tamamı, kendi USDT çiftine de sahip olan Bitcoin veya Ethereum’a karşı işlem görebilmekte.

5- HitBTC

Birçok kişi HitBTC‘in yüksek komisyon ücretleri hakkında şikayet etse de platform dünya çapında altcoin trader’ları arasında inanılmaz derecede popüler. Önemli para birimleri arasında XRP, EOS, BCH, LTC ve Dash işlemleri sunulmakta. En iyi alternatif para birimleri HitBTC’de oldukça iyi bir performans sergilemekte. TRON, NEO, NEM ve diğer altcoinlerde bu borsada oldukça iyi durumdalar.

4- Huobi

Borsa, çok güçlü bir günlük toplam işlem hacmi ile dikkat çekmeye devam ederken, Huobi için çok ilginç bir yıl oldu. EOS, ETH, BCH ve XRP için USDT çiftleri çok fazla sağlıklı bir hacim üretmekte. Desteklenen diğer önemli para birimleri arasında TRON, ZCoin, Dash, ETC, OMG ve ZCash bulunuyor. Ayrıca, bu borsa üzerinde çok bilinmeyen kripto paralara pek yer verilmemekte.

3- OKEx

Kripto alıp satmaya gelince, kimse OKEx‘i gözden kaçırmamalı. Bu borsa son zamanlarda EOS, ETH, BCH, ETC, XRP ve TRON için çok güçlü bir hacim gösterdi. Bu  USDT ticaret çiftleri, Bitcoin ve Ethereum çiftleri açılmasıyla oldu. Borsa daha az “bilinen” tokenlerden bazıları olan Gitfo, Mithril, HYCON ve Origin Sport gibi alcoinleri de listeliyor.

2- ZB.COM

Dash fiyatını yakından takip edenler için ZB.com ismi tanıdık gelecek. Dash, BTC ve ZB ticareti ile bugüne kadar ki en büyük ticaret piyasasına ulaştı. Bitcoin Cash, NEO, XRP, Litecoin ve Qtum da hacimlerini genel sepete ekliyor. Para birimlerinin çoğu, Paxos Standard Token, ChatCoin ve Aeternity gibi daha az popüler paralar da dahil olmak üzere USDT’ye karşı işlem görebilmekte.

1- Binance

Altcoin ticareti söz konusu olduğunda, Binance’den başka bir yere bakmayın. Zaten dünyanın lider kripto ticaret platformu ve USDT çiftleri -EOS, XRP, ETH ve BCH- ve Bitcoin ticaretinde de aynı seviyede. Diğer önemli altcoinler TRON, NEO, Ontology ve ICON içeriyor. Binance‘de yüzlerce ticaret çifti var ve bu özelliği borsayı, altcoin işlem hacmi bakımından 2018’de en büyük platformu yapıyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin