featured

Zor günlerden geçen bu altcoin, son gelişmeler ile fiyatını yeni zirvelere taşıyabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan GRT, geçen hafta aldığı darbeden sonra geri dönüş yapmakta zorlanıyor gibi görünüyor. Ağustos başındaki yaptığı girişimler, boğalar için bir miktar umut vaat etti. Ancak mevcut performansı ayı, ağustos başındaki fiyatından daha düşük bir fiyatla kapatabileceğini gösteriyor.

GRT, geçen hafta 0,099 dolara ulaştığı 26 Ağustos fiyatına kıyasla %10 oranında bir toparlanma yapmayı başardı. Önceki hafta yaşadığı %32’lik düşüşe kıyasla bu hareketin oldukça iyi olduğu söylenebilir. Bu sonuç, kısa vadede GRT boğaları için pek de olumlu olmayan bir tablo çiziyor.

altcoin GRT grafik

Altcoin, Para Akışı Endeksi’ne (MFI) göre bazı çıkışlar yaşamaya başladı bile. Bu, 50 günlük hareketli ortalamada bir engelle karşılaşmasının ardından geldi.

Altcoin’in sönük performansı, aktif adres sayısındaki büyüme eksikliği ile beraber hareket eder. GRT için son dört haftadaki ortalama aktif adres sayısı 645 civarındaydı. Ay boyunca bu ortalamadan çok az sapma oldu ve son altı günde aynı ortalamanın altına kayda değer bir düşüş oldu.

Aktif adreslerin sayısındaki nispeten düşük büyüme, teşvik eksikliğini yansıtıyor. The Graph’in ağ büyümesinin yavaşladığı ve şu anda son dört haftadaki en düşük seviyelerinde olduğu düşünüldüğünde bu, şaşırtıcı olmayan bir sonuç. Yatırımcının geçen haftanın en yüksek seviyesinden indirimle bile geri satın almakta tereddüt ettiğinin altını çiziyor. GRT’nin volatilite endeksi de son beş gün içinde bir darbe aldı ve böylece aynı durumu vurgulamış oldu.

İyi haberler

GRT’nin kısa vadeli duyarlılığına rağmen bazı iyi haberler var. Altcoin, büyümenin bir sonraki aşamasına hazırlık olarak planlarını açıkladı. Blockchain ağı, MIP programı adı verilen yeni bir program başlattı.

Resmi duyuruya göre program, yeni zincirlerin ve alt grafiklerin oluşturulmasını kolaylaştıracak. Avantajı, GRT protokolüne daha fazla likidite için yol açabilmesi ve daha fazla yardımcı programı desteklemesidir. Olumlu sonucu ise gelecekte GRT’ye olan talebin artması ve böylece uzun vadeli görünümünün yükselişte olması olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin