kripto para yorumu

Altcoin direnç çizgisinden çıktı! Takip edilecek seviyeler

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Altcoin Elrond (EGLD), 22 Ocak tarihinden bu yana artış gösteriyor. Altcoin 24 Şubat’ta daha yüksek bir dip yarattı ve sonrasında artış hızını hızlandırdı. EGLD, 23 Kasım’da 544.25$’lık tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştığından beri düşüyor. Aşağı hareket 22 Ocak 2022’de 111.57$’a düştü. Fiyat o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor. 15 Mart’ta EGLD, Aralık 2021’den beri mevcut olan alçalan bir direnç çizgisinden (yeşil daire) çıktı. Yukarı hareket devam ederse, bir sonraki en yakın dirençler 265 dolar ve 330 dolar olacak. Birincisi yatay direnç alanı, ikincisi ise 0,5 fib geri çekilme direnç seviyesi.

EGLD Decrease

EGLD teknik analiz

EGLD, yükselişini sürdürürken MACD ve RSI göstergeleri dikkat çekiyor. İlki şimdi pozitif, ikincisi 70’in üzerine çıktı. Bunların her ikisi de yükseliş trendlerinin işaretleri olarak kabul ediliyor. Altcoin 205 dolarda küçük bir direnç seviyesinde işlem görüyor. Ancak teknik göstergeler yukarı yönlü hareketin devamını ve olası bir kırılmayı destekliyor.

EGLD Move

Altı saatlik grafik, EGLD‘nin yükselen paralel bir kanaldan ayrıldığını ve daha sonra bunu destek olarak doğruladığını gösterdiğinden, yukarı hareketin devamını da destekliyor. Bu nedenle, 205 dolar seviyesini aşmayı başardığında, artış oranının hızlanması bekleniyor.

Wave count

Kasım 2021’den bu yana tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana düşüş, beş dalgalı hareket (kırmızı) ediyor gibi duruyor. Bu nedenle, genellikle takip eden bir A-B-C düzeltmesi yaşanıyor.

Eğer öyleyse, altcoin şu anda bu yapının C dalgasında yer alıyor (siyah). Doğruysa, ilk potansiyel direnç seviyesi 280 dolara yakın olacak. Bu, daha önce belirtilen dirence yakın düşebilir daha sonra yükselen kanalın direnç çizgisine ulaşabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir