Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti
Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti

Popüler altcoin Binance’de listelendiği ilk günde 40x arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler altcoin  Contentos (COS)’un dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance’de, Cumartesi günü listeleneceğini bildirdik. Contentos, dün Binance’ye girer girmez Bitcoin’e karşı 3.820 oranında devasa bir artış yaşadı. Her ne kadar artışın acemi alıcılar tarafından tetiklendiği söylense de COS kendi ATH’sini oluşturdu.

Contentos, Binance’ye girdi ve Bitcoin’e karşı yüzde 3.820 oranında fırladı!

Önde gelen Bitcoin ve kripto para borsası Binance, dün Contentos (COS) isimli popüler altcoin’i plaformuna ekledi. Kripto para borsada COS/BNB, COS/BTC ve COS/USDT işlem çiftleri ile işleme açıldı. Contentos, Binance’ye girer girmez Bitcoin’e karşı hızlı bir yükselişe imza attı.

Contentos fiyatı hızla yükselerek, 0,00000051 Satoshi’den 0,000020 Satoshi’ye kadar fırladı. Bu durum kripto paranın, BTC karşısında 3.820 oranında  inanılmaz bir artış yaşadığı anlamına geliyor. Daha sonra Contentos fiyatı  düştü ve yazım sırasında Contentos (COS) BTC karşısında yaklaşık yüzde 90 oranında düşüşle 0,0000020 Satoshi’den işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin