Algorand (ALGO) yeni ortaklıkla 100 milyar dolarlık kullanım senaryosunu gözlüyor
Algorand (ALGO) yeni ortaklıkla 100 milyar dolarlık kullanım senaryosunu gözlüyor

Algorand (ALGO) yeni ortaklıkla 100 milyar dolarlık kullanım senaryosunu gözlüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir ortaklık, Algorand blok zincirinin büyük bir kurumsal müşteri için konuşlandırıldığını görüyor.

Algorand’ın kurumsal ortağı

Güvenli ve verimli aracısız borsaya güç veren yüksek hızlı bir blok zinciri olan Algorand, kurumsal kısa vadeli para piyasası ticareti için dijital bir platform olan Instimatch Global’i bünyesine kattı.

Instimatch, her çeyrekte yüz milyarlarca dolarlık işlem gerçekleştirdiğini iddia etti ve bunların büyük bir kısmı yeni ortaklıktan sonra Algorand ağından geçecek.

Ortaklık, iki firmanın, düzenlenmiş ödeme ağlarını blok zincir teknolojisiyle desteklenen gelişmiş çözümlerle bozmak için birlikte çalıştığını görecektir. Ayrıca, mevcut finansal rejimden kopan kullanım senaryoları ve finansal uygulamalar oluşturmayı hedefliyorlar.

Algorand, merkezi olmayan finans (DeFi) ve ilgili ürünleri güçlendirmek için oluşturulmuş açık kaynaklı, izinsiz, saf bir risk kanıtı blok zinciri protokolüdür. 2017 yılında Turing Ödüllü kriptograf Silvio Micali tarafından kuruldu ve ALGO tokenı, mevcut piyasa değeri 384 milyon dolar olan ilk 100 kripto para birimi arasından yer alıyor.

Öte yandan Instimatch Global, para piyasalarının işlediği geleneksel yöntemleri, öncelikle telefon ve komisyoncu tabanlı yollarla yeniden keşfetmeyi hedefliyor. Platformun küresel ağı, daha etkili bir iş akışı, daha iyi fiyatlandırma ve borçluları kredi verenlerle dijital olarak birbirine bağlayarak karşı taraf riskini çeşitlendirme potansiyeli sunuyor.

Ortaklık

Algorand teknolojisi ile Instimatch, ödemeler, İslami bankacılık ve RegTech’e özel olarak odaklanarak mevcut müşteriler ve yeni kullanıcılar için yeni özellikler ve teklifler ekleyebilecek.

Instimatch CEO’su Daniel Sandmeier, firmanın Algorand ile stratejik ortaklığı hakkında şunları söyledi:

“Ödemeler, İslami bankacılık ve RegTech’i içeren bu işbirliğinin geniş kapsamı, bu alanda kesinlikle önemli ilerlemeler getirecektir.”

Hem Instimatch hem de Algorand “merkezi olmayan ve sorunsuz finans vizyonunu benimsediğinden” firmanın ortaklığın başarısından emin olduğunu ekledi.

Algorand COO’su Sean Ford, iki şirketin gelişmiş para piyasası sistemleri için neyin gerekli olduğuna dair ortak bir vizyona sahip olduğunu ve FX’in bugünün tekliflerinden daha verimli ve sorunsuz olduğunu söyledi.

Ford, “Instimatch’in yeni tanımlı teklifler ile geleneksel finansal uygulamalar arasında bir köprü kurma girişiminden gerçekten heyecan duyuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin