Alchemix’ten den fon toplama turu geldi – işte ayrıntılar
Alchemix’ten den fon toplama turu geldi – işte ayrıntılar

Alchemix’ten fon toplama turu geldi – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yerleşik VC firmaları, genç DeFi protokolünü gelecek için konumlandırmak için daha alışılmadık yatırım kuruluşlarına katılıyor.

Fon toplama

Merkezi olmayan finans (DeFi) dünyasında hızlı bir yükselme, bugün büyük endüstri risk sermayesi gruplarının yanı sıra bazı sıra dışı, yeni başlayan oyuncular tarafından yönetilen 4.9 milyon dolarlık bir fon toplama turuyla geldi.

Kredileri otomatik olarak diğer getiri sağlayan protokollere yatırarak kendilerini geri ödeyen bir DeFi kredi protokolü olan Alchemix, bugün Discord’da, sektörün ana dayanakları CMS Holdings ve Alameda Research ve eGirl Capital gibi yatırımcılardan önemli miktarda fon topladı.

Yatırımcılar arasında Immutable Capital, Nascent, Protoscale Capital, LedgerPrime, Fisher8 Capital, Orthogonal Trading ve adı açıklanmayan bir “birey” bulunuyor.

DeFi protokolleri ve yatırım

DeFi protokollerine yapılan son VC yatırımlarının aksine, Alchemix ekibi turun şartlarını açıklamak için biraz çaba gösterdi. Ekip, Discord gönderisine göre, takım hazine tahsisinden, ALCX başına yaklaşık 700 $’dan token sattı, 11 Mart satış gününde tokenın işlem aralığına göre fiyatlar 680-800 $ arasında değişti.

Gönderi, satışın ekip için bir yıllık bir piste eşdeğer olduğunu söyledi ve şu anda daha fazla tahsis edilmiş token satan ekipte bir yıllık bir kilitlenme ve kendi ürünlerini satan yeni yatırımcılar için üç aylık bir kilitlenme olduğunu belirtti. Yeni toplanan fonlar denetimler, yükleniciler, işe alma, pazarlama ve topluluk çabaları için kullanılacak.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin