featured
Akıllı balinalar hangi altcoinleri alıyor?

Akıllı balinalar bu 3 altcoin’den alıyor, bu 3 altcoin’i ise terk ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyaca ünlü analiz firması Santiment, yeni balina verilerini açıkladı. Yeni verilere göre balinalar üç altcoin’i hızla satın alıyor. Üç altcoin’i ise terk etmeye başladılar.

Balinalar hangi altcoin’lerden satın alıyor?

1- CRO

Santiment, 120.200 Twitter takipçisine balinaların son iki ayda %41 daha fazla CRO satın aldığını söyledi.

CRO, Crypto.com ödeme, ticaret ve finansal hizmetler platformuna güç veren kripto para birimidir. Santiment, balinaları 100.000 ila 10 milyon CRO tokeni tutan yatırımcılar olarak tanımlıyor.

2- UMA

Santiment, balinaların, geliştiricilerin sentetik varlıklar veya herhangi bir şeyin fiyatını takip edebilen Ethereum tabanlı tokenler oluşturmasına olanak tanıyan UMA’yı ele geçirdiğini söylüyor.

“UMA, altı hafta önceki zirvesinden bu yana %53 düştü. Ancak balinalar satın almaya devam etti. Fiyat düşmesine rağmen balinaların varlıklarını %2,3 artırması umut verici bir işaret.”

3- Uniswap (UNI)

Balinaların biriktirdiği bir diğer altcoin, merkezsiz kripto borsası Uniswap (UNI). Santiment’e göre, 10.000 ila bir milyon UNI tutan yatırımcılar, UNI’nin zayıf fiyat hareketine rağmen yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

“Uniswap, 2021’in ilk yarısında gerçekten büyük bir artış gören, ancak ikinci yarıda düşen kilit DeFi projelerinden biri. Düzeltmeye rağmen, büyük adresler yalnızca Aralık ayında varlıklarını %4,1 artırdı.”

Balinalar hangi altcoin’leri terk ediyor?

Santiment, kripto para balinalarının üç altcoin’den ise uzaklaşmaya başladığını belirtti.

Bunlar Aave (AAVE), Synthetix (SNX) ve Augur (REP).

Santiment’e göre, balinalar Eylül ayından bu yana SNX tokenlerinin %18,5’ini ve REP tokenlerinin %5’ini bıraktı. Aave’ye gelince ise balinaların varlıklarının %4,32’sini bıraktığı görülüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin