featured

ADA fiyatı, artan talep sayesinde yüzde 10’luk bir yükseliş gerçekleştirebilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, geçen aydan bu yana birkaç direnç noktasını aşmayı başardı. Bu küçük adımlar, yatırımcıları cesaretlendirdi. Böylece boğa eğilimi devam ederken, gözde altcoin’in fiyatı son zamanlarda 0,38 dolar seviyesinden başka bir kırılma fırsatı yakaladı. Sabah yıldızı mum modelinin oluşmasıyla kırılan direnci yeniden test eden altcoin, devam eden toparlanmayı uzatmak için daha yüksek bir olasılığa sahip olduğunu gösterdi.

ADA

ADA, 0,427 dolar seviyesinde yoğun arz baskısı ile karşı karşıya kalabilir. Tersine çevrilmiş baş ve omuz adı verilen ünlü bir yükseliş tersine dönüş modelinin oluşumu, fiyatı 0,427 doların üzerinde doğru bir yükselişe hazırlıyor.

ADA için gün içi işlem hacmi 198,2 milyon dolardır. Bu da %2,23’lük bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

31 Mart’ta yükselen fiyat, 0,38 dolar ile 0,377 dolar arasında bulunan dirençten bir yükseliş eğilimi gösterdi. Bu kırılma, pazarda artan FUD hissiyatına rağmen alıcıların daha yükseğe ulaşma konusunda kendilerine güvendiklerinin bir işaretidir.

Geçen haftadan bu yana 0,38 dolar civarında gezinen fiyat, alıcılara daha yüksek seviyelere sıçramak için yeni bir eşik görevi gördü. Yukarıda bahsedilen seviyedeki düşük fiyat reddi, kenarda kalan alıcılar piyasaya girerken artan talep baskısının işaretidir.

Bu nedenle, sürekli alımla ADA fiyatı muhtemelen %10 oranında bir artış gerçekleştirecek. Bunun sonucunda da 0,427 dolar ile 0,42 dolar arasında bulunan direnç bölgesine ulaşacak. Ayrıca, söz konusu direnç aynı zamanda ters baş ve omuz modeli adı verilen ünlü bir tersine dönüş formasyonunun boyun çizgisi direncidir.

Bu nedenle 0,427 dolardan potansiyel bir kırılma, bir trend değişikliğinin erken bir işareti olacaktır.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Fiyat hareketine benzer şekilde devam eden trendin mevcut gücünü yansıtan günlük RSI eğimi, yükselişin kademeli olarak devam edeceğine işaret ediyor.

Bollinger Bantları: Alım satım yapanlar, toparlanma rallisinin devam edeceğini belirtmek için Bollinger Bandı göstergesinin orta çizgisini kilit bir destek olarak kullanabilir. Bu nedenle, o seviyeden gerçekleşecek bir arıza fiyatın düşüş yaşamasına sebep olabilir.

ADA, bu yazının yazıldığı sırada 0,389 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise düşük.

Gözde altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,42 dolar ve 0,48 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,38 dolar, 0,377 dolar ve 0,3 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin