featured

ADA fiyatı, hafta sonunda da yükseliş ivmesini korumayı başardı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişte. Fiyat için destek 0,4276 dolarda iken, direnç noktası ise 0,4606 dolar seviyesinde bulunuyor.

Gözde altcoin, şu anda yükseliş trendinde işlem görüyor. ADA işlem seansına 0,4300 dolar seviyesinde başladı. Fiyat hareketini boğaların kontrol ediyor olması sebebiyle yükseliş ivmesi bir süre daha devam edebilir.

ADA için direnç 0,4606 dolar seviyesinde bulunuyor. Alıcıların fiyatı bu seviyenin üzerine çıkarmak için satın alma baskısını güçlendirmesi gerekiyor. Çünkü, bu seviyenin kırılması durumunda 0,4800 dolar seviyesine doğru olan yol açılacaktır.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, boğaların fiyat hareketini kontrol ettiğini gösteriyor. Fiyat, 0,4500 dolarda bulunan kilit direnç noktasının üzerine çıkarmayı başardı. Eğer alıcılar satın alma baskısını güçlendirmeyi başarırsa gözde altcoin’in fiyatı yükselmeye devam edebilir. ADA, bu yazının yazıldığı sırada 0,4570 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %6,74 oranında bir artış kaydetti.

ADA grafik

MACD yükseliş eğilimi gösterdiğinden ve RSI yukarı yönlü hareket ettiğinden, teknik göstergeler de boğaların lehine. MACD çizgisi, sinyal çizgisinin üzerinde. Bu da yükseliş işaretlerinden bir tanesidir.  Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 76,11 işaretinde. Bu da varlığın aşırı alım bölgesine girdiğini gösteriyor. Bollinger Bantları daha da genişledi ve bu da piyasa oynaklığında bir artışa işaret ediyor.

4 saatlik fiyat grafiği:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde yükselişe işaret ediyor. ADA fiyatı şu anda 0,4500 dolar ile 0,4600 dolar aralığında işlem görüyor. Eğer satın alma baskısı artarsa ​​üst direnç noktasının üzerine çıkabilir.

MACD şu anda pozitif bölgede ve yükseliş sinyali veriyor. Öte yandan RSI, 72,95 işaretinde olduğu için aşırı alıma işaret ediyor. Ayrıca, piyasaların kısa vadede daha dalgalı hâle gelmesi muhtemel olduğundan, Bollinger Bantları daha da genişlemeye devam etti. Üst bant 0,4622 dolarda iken, alt bant ise 0,3875 dolarda bulunuyor.

Sonuç olarak

ADA fiyat analizinde sonuç olarak, fiyat hareketini şu anda boğaların kontrol ediyor olması sebebiyle yakın vadede yükselişin devam edeceği söylenebilir. Alıcıların yükseliş ivmesini sürdürmek için satın alma baskılarını güçlendirmeleri gerekirken, ADA mevcut seviyesinden geri çekilirse 0,4276 dolarlık destek seviyesi güçlü satın alma fırsatları sağlayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin