ACChain ofislerini boşaltıp kayıplara karıştı.
ACChain ofislerini boşaltıp kayıplara karıştı.

Dolandırıcılık alarmı: 60 milyon dolar toplayan ACChain ofislerini boşalttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Slinterfence isimli bir Reddit kullanıcısı, 60 milyon dolar toplayan ACChain isimli bir girişimin dolandırıcı bir faaliyet olduğunu gözler önüne serdi.

ACChain ofislerini tamamen boşalttı

Kullanıcı, yayımladığı Reddit gönderisinde tamamen boşaltılan ACChain ofislerinin bir fotoğrafını da paylaştı.

Reddit gönderisinde Slinterface, ACChain projesinin derinlemesine bir incelemesine ve aldatmaca gibi görünmesini sağlayan çeşitli faktörlere de yer verdi.

Reddit kullanıcısı, Guiyang Blockchain Financial Co. Ltd. ve Shenzhen Victory Blockchain Co. Ltd. çalışanlarının, ekipmanlarını ve bilgisayarlarını geride bırakarak Şubat ayında ofislerinden ayrıldığını ifade etti. İddiaya göre ekipmanlar üç hafta sonra “mafya benzeri” insanlar tarafından toplandı.

Dolandırıcılığın boyutu sanılandan büyük olabilir

Reddit yayınına göre,  şirket Telegram ve Twitter’da hala aktif durumda ancak GIT’ye hiçbir güncelleme yapmıyorlar.

Gönderide ayrıca, Shenzhen Victory Blockchain’in toplam 44 milyon dolarlık bir dolandırıcılığa karıştığı düşünülen Shenzen Puyin Blockchain Group Ltd.’nin de sahibi olduğu ifade ediliyor. Listelenen şirket adresleri ise gerçek yerleri veya tamamen boş alanları temsil etmiyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Yatırım yaparken para kaybetmeyin: Dolandırıcı bir ICO nasıl anlaşılır?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin