Abra platformuna yeni kripto paralar ekleyerek, yatırımları kolaylaştırıyor
Abra platformuna yeni kripto paralar ekleyerek, yatırımları kolaylaştırıyor

Abra platformuna Verge, Monero, NEM, NEO ve Lisk’i ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mobil kripto para uygulaması Abra platformuna 5 yeni kripto para ekleyerek, kullanıcılarına şimdi 25 kripto para ve 50 fiat para birimini satın alma, satma, tutma ve yatırım yapma olanağı sağlıyor. Kısa bir süre önce yeniden tasarlanan uygulamasını başlatan Abra, kullanıcıların herhangi bir para yatırma ya da takas işleminden ücret talep etmeksizin herhangi bir para birimi üzerinden alışveriş yapabilmelerini sağlıyor.

Bu yeni dijital paralar önümüzdeki hafta platformda işleme açılacak

Abra’ya yeni eklenen kripto paralar arasında Verge, Monero, NEO, NEM ve Lisk yer alacak. Monero’nun Abra’da listelenmesine yönelik Monero Projesi’nin baş geliştiricisi ve yöneticisi Spagni şu açıklamayı yaptı:

Monero için artan likidite ve farkındalık Monero topluluğu için gerçekten heyecan verici bir gelişme.

Monero (XMR), NEM (XEM), NEO (NEO), Lisk (LSK) ve Verge (XVG) artık Abra uygulamasında Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH)’a ek olarak mevcut olacak. Abra tarafından yapılan resmi açıklamada, şu ifadeler yer almakta:

Abra platformuna Monero, NEO, NEM, Lisk ve Verge’yi ekleyeceğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Abra uygulaması ile 25 kripto para ve 50’den fazla itibari para birimiyle yatırım yapabilirsiniz. Bu yeni dijital paralar önümüzdeki hafta platformda canlı olduğunda haber vereceğiz.

Abra platformuna yeni kripto paralar ekleyerek, yatırımları kolaylaştırıyor

Abra’nın kurucuları platformun sağlam olan listesine beş yeni kripto para birimi ekleyerek, geleneksel ve basit bir şekilde erişilmesi zor olan varlıklara yatırım yapılmasına olanak tanıyor. Abra’nın kurucusu ve CEO’su Bill Barhydt konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Altkoinler için kullanıcılarımızdan gelen talep inanılmaz derecede yüksek ve hedefimiz daha fazla şifreleme parası seçenekleri eklemeye devam etmek ve nihayetinde finansal hizmetlere ve tüm varlık sınıflarına erişimi demokratikleştirmektir.

Abra uygulaması nasıl çalışır?

American Express kartı veya Abra dışında dünyanın her yerinden satın alınan Bitcoin kullanarak yatırımcılar cüzdanlarına para ekleyebilir. Daha sonra, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde Abra uygulamasında sunulan 25 kripto para biriminden ve 50 fiat para biriminden herhangi birine yatırım yapabilirler. Yeni cüzdan ve entegre alışverişi geliştirmek için Abra, Bitcoin ve Litecoin tabanlı akıllı sözleşmelerden oluşan bir kombinasyonla hem fiat tokenleri hem de kripto para birimleri bulundurmayı kolaylaştıran stabilosinler kullanan bir platform oluşturdu. Bu benzersiz çoklu-sig akıllı sözleşmeli yatırım platformu, altın bir ETF’nin USD bazlı bir sözleşme olduğu şekilde yatırım sözleşmelerini simüle eden Bitcoin ve Litecoin blokları üzerindeki P2SH betiklerini kullanır. Abra, P2SH komut dosyalarının karşı tarafı olarak hareket eder ve şirket, bu sözleşmelerdeki karşı taraf riskini ortadan kaldıran bir piyasa yapıcılığı işlemi yürütür.

Abra cüzdanı, şifreli olmayan şifreleme anlamına gelir

Stabilolu platformu sayesinde Abra, platformun likidite, kontrat piyasası ve diğer faktörler etrafında katı analizini geçtikten sonra uygulamaya daha fazla kripto para kazandırabilir. Ayrıca, herhangi bir ülkedeki tüketiciler, varlığın nereden kaynaklandığına bakılmaksızın diğer varlık sınıflarına yatırım yapabilecekler. Bu model mevcut Abra uygulamasında minimum değişikliklerle stoklara, tahvillere, emtialara ve daha fazlasına genişletilebilir.

Abra cüzdanı, şifreli olmayan şifreleme anlamına gelir ve bir kullanıcının özel anahtarı doğrudan cüzdan içinde tutulur. Abra modeli %100 eşler arasıdır, hiçbir aracı elinde tutma, herhangi bir işlemin herhangi bir noktasında fonları yönetme veya bunlara dokunma söz konusu değildir.

Abra, 2014 yılında kripto para alanında bir kıdemli Netscape çalışanı olan Bill Barhydt tarafından kuruldu. Yatırımcılar arasında American Express Ventures, First Round Capital, Foxconn Teknoloji Grubu, Arbor Ventures, Lerer Hippeau, RRE Ventures, Silver8 Capital ve diğerleri yer alıyor. 75 ülkeden kullanıcısı bulunan Abra, en aktif şekilde ABD, İngiltere, Filipinler, Kanada, Avustralya ve Almanya’da kullanılıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoninjas

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin