ABD Senatörü, Bitcoin geleceği ile ilgili neler söyledi?
ABD Senatörü, Bitcoin geleceği ile ilgili neler söyledi?

ABD Senatörü, Bitcoin geleceği ile ilgili neler söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’li senatör Cynthia Lummis, Squawk Box ile gerçekleştirdiği röportajda Bitcoin ile ilgili açıklamalarda bulundu. ABD’de kriptonun ilerlemesi için düzenleyicİ faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için mücadele eden Senatör Lummis, merkezi olmayan yapısını göz önüne aldığında Bircoin’in standart olduğunu tekrar etti. Bitcoin bir emtia olsa da, kendileri için yüksek miktarda token rezerve eden bir kişi veya kuruluş tarafından verildiği için diğer tokenlerin güvenlik olarak alınabileceğini söyledi.

Senatör Bitcoin ile ilgili şu yorumu yaptı:

Bitcoin’in burada kalacağını düşünüyorum ve diğerleri için ise aynı şeyi düşünmüyorum. Bitcoin’in tamamen merkezi olmayan yapısı ve bunlardan bazılarının, büyük kripto para bloğunu kendilerine saklayan ve daha sonra başkalarını katılmaları için çıkaran bir kişi veya kuruluş tarafından verilmiş olması, bir emtiadan çok bir menkul kıymet gibi göründüklerini gösteriyor. Bitcoin açıkça bir metadır yani Bitcoin dijital altındır diyebiliriz.

Bitcoin ayrı bir düzenleyici çerçeveye sahip olacak

Senatör Lummis ayrıca hükümetin kripto dostu düzenlemeler için çalışmalarını sürdürdüğünü de açıklamasına ekledi. Bununla birlikte, kriptonun kaçınılmaz olarak büyüyen doğasından bağımsız olarak, yetkililerin önceliği tüketiciyi korumaya devam ediyor. Sen Lummis, Bitcoin’in yanında sıkışıp kalırken, düzenleyici gözetim açısından öngörülebilir gelecekte OG kripto için potansiyel olumlu sonuçlara işaret ederken, aynı zamanda Cynthia, diğer tokenlerin düzenlemelerinin riskli olacağının altını çizdi.

Bunun var olabileceği ve yenilik yapabileceği düzenleyici bir çerçevenin gerçekleşmesinin tüm dijital varlık alanına etki sağlayacağını düşünüyorum. Ancak bu, tüketicileri korurken aynı zamanda son derece değerli olacak. Bu nedenle biz ve finansal inovasyon grubu, bu sorunları ele almak için oluşturduğumuz mevzuatı bir araya getiriyor ve gözden geçiriyoruz. Diğer her şeyin farklı şekilde izlenmesi gerektiğini ve farklı şekilde oluşturulması gerekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Çerkezköy mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin