XRP sahipleri SEC’e karşı zafer kazandıklarını iddia ediyor  - peki ama neden?
XRP sahipleri SEC’e karşı zafer kazandıklarını iddia ediyor  - peki ama neden?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) 21 Mayıs’a kadar süre istedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Bitwise Asset Management tarafından sunulan Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) teklifine ilişkin kararını açıkladı ve erteleme kararı aldı.

SEC 16 Mayıs’ta verecekti

Şirket Ocak 2019’da NYSE Arca’da bir Bitcoin ETF başlatmak için başvuruda bulundu. Karar 16 Mayıs’ta verilecekti. Bununla birlikte, SEC tarafından yayınlanan son bir belgeye göre, düzenleyici bazı kısıtlamalara gidecek. Bu arada düzenleyici kurum kamuoyu açıklaması için üç hafta daha süre istedi.

Bitwise, düzenlenmiş üçüncü taraf güvenlik görevlileri tarafından fiziksel olarak tutulan kripto paralarla desteklenen Bitcoin-ETF’yi oluşturmayı önerdi.

Yeni aşamada, Komisyonun 21 Mayıs’a kadar VanEck ve SolidX tekliflerine ilişkin açıklama yapması bekleniyor. Şirketler, ticaret platformunda Bitcoin-ETF’nin listelenmesine izin verecek değişiklik için CBOE kurallarının uygulanmasını istedi.

Bu ayın başlarında, dijital bir varlık ve fon yöneticisi Crypto Crescent Asset Management, hem Bitcoin hem de Ethereum’a dayanan bir kripto ETF başlatmayı teklif etti. Şirketin, teklifini henüz SEC değerlendirmediği halde, NYSE Arca ile ortaklığa girdiği söyleniyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin