Solana fiyat analizi: SOL 200 dolar seviyesinin altına gerileyecek mi?
Solana fiyat analizi: SOL 200 dolar seviyesinin altına gerileyecek mi?

Solana fiyat analizi: SOL 200 dolar seviyesinin altına gerileyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) fiyat analizi, bir başka düşüşün ardından bugün bir kez daha aşağı yönlü seyrediyor. Solana’nın son iki gündeki performansı inanılmazdı, ancak ayılar bu sabah pozisyonlarını geri aldı. Solana fiyatı, bu seviyeyi daha önce test etmesine rağmen, 219,6 dolar seviyesinde güçlü bir direnç buldu. Daha sonra ikinci bir girişim bunu da yenemedi ve ikinci denemeden sonra ayılar kontrolü tekrar aldı. Geçici destek 209 dolar olarak kabul edilirken, daha güçlü bir destek 200 dolarda bulunabilir.

Solana yüzde iki değer kaybetti

Günlük Solana fiyat analizi, kripto para biriminin bugün değerinin düştüğünü ve dar bir aralıkta hareket ettiğini ortaya koyuyor. SOL, işlem seansı sırasında 219 ile 211 dolar arasında işlem gördü. Yazım sırasında, SOL, önceki 24 saat içinde yaklaşık %2 değerinde bir kayıp ve geçen hafta boyunca %10,20’lik çarpıcı bir düşüşle 211,94 dolar seviyesine kadar geriledi. Solana işlem hacmi de %36’dan fazla azaldı. Bu düşüşlere rağmen, piyasa değeri %1,99 azaldı.

Bollinger bantları kademeli olarak yakınsadığı ve üst bant 262 dolara, alt bant ise şimdi 201 dolarda sabitlendiği için eylemsizlik orta düzeyde. Göstergenin ortalaması, SOL için bir bariyer görevi gören 231 dolar seviyesinde bulunuyor. Dün sabit kaldıktan sonra RSI bugün tekrar düşüşe geçti. RSI, 48 endeksinde olup piyasada güçlü bir satış baskısına işaret ediyor.

Solana fiyat analizi, aşağı yönlü bir kırılma ve açılış saatinde 211,66 dolara düşüşle başladı. Boğalar düşüşten sonra biraz toparlandı, ancak ayılar kontrolü yeniden ele geçirdi.

Solana price analysis: We expect SOL/USD to break below $200 1

Saatlik grafik, Solana’nın yüksek volatilite ile düşüş bölgesinde işlem gördüğünü ve normalden daha fazla alan kaplayan Bollinger bantlarını genişlettiğini gösteriyor. SOL için üst bant 224 dolar, alt bant 192 dolar, bu da destek olarak hizmet veren ortalama 208 dolar fiyatla sonuçlanıyor. Hareketli ortalama 213 dolar ve RSI tarafsız bölgenin negatif yarısına düştü.

Solana’nın teknik göstergeleri de düşüş yönüne doğru eğiliyor. Ayrıca, dokuz gösterge satışı ve sekiz gösterge ise satın almayı gösteriyor.

Solana analizi bugün için düşüş eğilimine işaret ediyor ve kısa vadeli teknik göstergeler yatırımcıların satış yaptığını gösterdiğinden gelecekte de düşüş muhtemel. Satış baskısı devam ederse, SOL boğaları 208 dolarlık bir destek seviyesine geri dönüş isteyebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin