Tezos fiyat analizi: XTZ için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön
Tezos fiyat analizi: XTZ için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön

Tezos fiyat analizi: XTZ için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos fiyat analizi, başka bir düşüşten önce 5 doların üzerinde daha düşük bir zirvenin kurulmasını beklediğimizden XTZ fiyatı bugün düşüşe geçti. Sonuç olarak, satış baskısı artacağı için XTZ’nin bugün daha fazla değer kazanmayacağına inanıyoruz.

Dün, Tezos fiyat tahmini günlük grafikte düşüş gösterdi. XTZ, bugün 5 doların üzerinde bir yükseliş hareketi yapmadan önce 4,70 dolarda düşük bir seviye belirledi. Parite 21 günlük SMA yakınında direnç bölgesini tam olarak geçemedi. Bu durum, fiyatın yakın zamanda daha fazla yükselmeyebileceği için satıcıların hâlâ kontrolde olabileceğini gösteriyor.

XTZ, tahmin ettiğimiz gibi şu anki işlem aralığından geri çekilirse, alt Bollinger Bandı yakınında 4,80 dolar seviyesinde destek bulabilir. Eğer bu seviyenin altına düşerse Tezos alıcıları, 50 günlük SMA’nın altında yaklaşık 4,40 dolardan çok fazla destek bulabilir. XTZ bugün 5 doların üzerinde bir yükseliş hareketi yapmadan önce 4.70 dolarda düşük bir dip ayarladığı için Tezos’un fiyatı dün düşüşteydi.

Yukarı yönde, XTZ 5,40 doların üzerinde veya en azından 21 günlük SMA’nın üzerinde tutulursa, üst Bollinger Bandı yakınındaki bir sonraki direnç bölgesini yaklaşık 5,50 dolarda test edebilir. Aşağı yönde, fiyat mevcut işlem aralığından daha düşük kırılırsa, alt Bollinger Bandında 5 dolar civarında veya en azından 21 günlük SMA’nın altında destek bulabilir.

Tezos (XTZ) başka bir yüksek seviyeye mi hazırlanıyor?

TradingView Chart

4 saatlik grafikte, boğalar başka bir düşük seviye oluşturmaya çalışırken önceki saatlerdeki geri çekilmeyi görebiliyoruz. Tether korkusu, haftaya zayıf bir başlangıçla birleştiğinde, bu hafta boyunca satışla sonuçlandı. Pazartesi günü 5,4 dolara önemli bir düşüşün ardından, başka bir düşüşün gözlemlendiği Pazartesi gününe kadar 6 doların altındaki konsolidasyon devam etti.

Salı günü, XTZ fiyatı dün geç saatlerde 4,7 dolara gerilemeden önce 5 dolara düştü. Sonuç olarak, ayıların piyasayı kontrol ettiğini gösteren önemli bir düşük seviye ayarlandı. XTZ, tahmin ettiğimiz gibi mevcut işlem aralığından geri çekilirse, alt Bollinger Bandı yakınında 4,80 dolar civarında destek bulabilir. Bu seviyenin altına düşerse Tezos alıcıları, 50 günlük düşük SMA’nın yakınında 4,40 dolar civarında çok fazla destek bulabilir. Göreceli Güç Endeksi göstergesi fiyatın yatay eğilim bölgesinde olduğunu gösteren 44 seviyesinde yer alıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin