Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

9 Kasım Litecoin (LTC) ve Polkadot (DOT) fiyat analizi

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Litecoin destek seviyesinden başarılı bir şekilde sıçrasa da bu hareketin arkasında yeterli alıcı desteği yoktu. Dolayısıyla fiyatta da bir düşüşün yakın olduğu öne sürülüyor. Ayrıca Litecoin’in hemen üzerinde, önümüzdeki birkaç gün içinde test etmesi beklenmeyen bir seviye olan güçlü bir direnç var.

Polkadot da Litecoin’e benzer bir seyir izliyor ve destek seviyesinin altındaki bir kapanış, DOT için daha fazla zararın kapılarını açabilir.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

9 Kasım Litecoin fiyat grafiği
9 Kasım Litecoin fiyat grafiği

Göreceli Güç Endeksi nötr 50 bölgesinden sıçradığı için LTC’nin hâlâ yükseliş eğiliminde olduğu söylenebilir. Son birkaç seansta ticaret hacmi oldukça güçlüydü. Fakat LTC desteğe doğru düştüğü için alıcı ilgisinde bir artış göremedi. Bu da boğaların tükenmiş olabileceğini düşündürüyor.

Önümüzdeki günlerde güçlü bir yükseliş görünümüne sahip olabilmek için LTC’nin grafiklerde iyi bir işlem hacmi eşliğinde 63 doları geçmesi gerekiyor.

Bunun gerçekleşmesi halinde 66 dolar yakın bir güçlü direnç seviyesi olacak. LTC, bu yılın şubat ayında bu seviyenin üzerinde işlem görüyordu. Boğaların bu direnci kırmak için gerekli kaynaklara sahip olup olmadıklarını ise zaman gösterecek.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

9 Kasım Polkadot fiyat grafiği
9 Kasım Polkadot fiyat grafiği

Litecoin gibi, DOT’un en son sıçraması da ticaret hacmi tarafından desteklenmedi.

OBV, son iki haftadır düşüş eğilimi gösteriyor. Ancak son birkaç gündür yukarı yönde. Uzun vadeli eğilim genellikle daha güçlü işaretler verse de DOT’un yakında bazı kayıplar kaydedebileceği aşikar.

DOT ekim ayında 3,6 dolardan 4,95 dolara yükselirken Fibonacci geri çekilme seviyeleri 4,27 dolardaki %50 seviyesinin sağlam bir destek seviyesi olduğunu göstermişti. Bunun altına bir düşüş DOT’u 4,11 ABD dolarına çekebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir