8 Eylül Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler
2 Temmuz Ethereum fiyat analizi: ETH'nin ziyaret etmesi muhtemel seviyeler, teknik göstergeler, grafikler...

8 Eylül Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

490 dolar seviyesinin yakınında önemli bir zirve oluşturduktan sonra, Ethereum fiyatı ABD doları karşısında yeni bir düşüşe başladı. ETH fiyatı 400 dolara yakın birçok kilit desteği kırdı ve düşüş bölgesine geçti.

Düşüş, fiyatın 360 dolarlık desteğin ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) altına düşmesine neden oldu. Hatta 330 dolarlık desteği kırdı ve 310 dolar kadar dip bir noktada işlem gördü. Son zamanlarda, fiyat 310 dolar seviyesinin üzerinde bir destek tabanı oluşturduktan sonra yukarı yönlü bir düzeltme başlattı.

320 ve 330 dolar direnç seviyelerinin üzerinde bir kırılma oldu. Fiyat şu anda 488 dolardan 310 dolara yaşanan aşağı doğru hareketin %23,6 Fib geri çekilme seviyesini test ediyor.

Ethereum fiyatı için beklenen seviyeler

Bununla birlikte, fiyat 355 ve 360 ​​dolar seviyelerine (son kırılma bölgesi) yakın büyük bir dirençle karşı karşıya. Ayrıca 4 saatlik grafikte 355 dolara yakın direnç gösteren önemli bir düşüş eğilimi çizgisi var.

Trend çizgisi direncinin üzerinde yukarı yönlü bir kırılma yaşanması halinde fiyat 376 dolarlık direnci tekrar ziyaret edebilir. Bir sonraki ana direnç, 400 dolar seviyesine ve 55 basit hareketli ortalamaya (4 saatlik) yakın.

Olumsuz bir kırılma halinde fiyatın 340 dolar seviyesinin yakınında teklifler bulması muhtemel. Ana destek şu anda 310 dolar seviyesinin yakınında oluşuyor ve bunun altında 250 dolara doğru düşüş hızlanma şansı var.

Günlük ETH fiyat grafiği

Grafiğe bakıldığında, Ethereum fiyatı açıkça yükseliyor ve 340 dolar seviyesinin üzerinde güzel bir şekilde işlem görüyor. Genel olarak 360 dolarlık direnci temizlerse fiyat 55 basit hareketli ortalamaya (4 saat) doğru toparlanabilir.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor.
  • 4 saat RSI: 50 seviyesinin hâlâ altında.
  • Temel Destek Seviyeleri: 340 ve ardından 310 dolar bölgesi
  • Temel Direnç Seviyeleri: 360 ve 376 dolar

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin