Ethereum alanların
Sizce Ethereum alanların yüzde kaçı kâr etti?

8 Ekim Ethereum analizi: ETH fiyatı için bir durak neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, piyasada tekrarlanan fiyat dalgalanmalarının ardından son birkaç ay boyunca değişken bir seyir izledi. ETH fiyatı son olarak 25 Ekim tarihinde yüzde 16’lık günlük kazanım kaydetti ve birkaç haftalık kayıplarını toparladı. Bu haberin yazıldığı esnada kripto para 190 dolar seviyesinde konsolide olmaya devam ediyor. Ancak grafikte büyük düşüş işaretleri görülüyor.

1 günlük grafik

Ethereum’un 1 günlük grafiğinde, ağustos ayından bu yana, fiyatın iki ana yükseliş paternini kırdığı ve değer kaybının ardından özdeş bir yükseliş yaşadığı görülüyor. 5 Ağustos – 6 Eylül arasında ETH değerlemesi yüzde 28 civarında azaldı. Yükseliş kopması ETH’nin son dönemdeki zararlarının yüzde 24’ünü geri kazandırdı ancak ani düşüşler bu yükselişi geçersiz kıldı.

Benzer bir desen ekim ayında tekrar ortaya çıktı. Değer 15 gün içinde yüzde 18 azaldı ve bunu yüzde 16’lık düzeltme izledi. Hem yükseliş hem de düşüşün önceki iki düzende yüzde olarak oldukça yakın olduğu görülüyor.

Haberin yazıldığı anda Ethereum fiyatı yükselen bir kanalda seyrediyor ve bu durum, yakın gelecekte düşüş eğilimini ifade ediyor. Desenin değerlemesi açısından eğimin yüzde 12 civarında olduğu kaydedildi.

Düşüş eğilimi geçmiş eğilimleri izlemeye devam ederse önümüzdeki birkaç hafta boyunca yaklaşık yüzde 10’luk bir düşüş söz konusu olabilir. Bu kadar büyük bir çökme, ETH’nin desteği 177,45 dolardan kırdığını ve bunun altında olası bir konsolidasyonun gerçekleşebileceğini gösteriyor.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin