7,4 trilyon dolarlık varlığı yöneten şirket CEO’su Bitcoin için bu vurguyu yaptı
7,4 trilyon dolarlık varlığı yöneten şirket CEO’su Bitcoin için bu vurguyu yaptı

7,4 trilyon dolarlık varlığı yöneten şirket CEO’su Bitcoin için bu vurguyu yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük varlık yöneticisinin başındaki isim dünyanın ilk kripto para birimi Bitcoin ile ilgili olarak olumlu bir yaklaşım sergiledi.

Bitcoin dikkat çekiyor

Salı günü CNBC tarafından yayınlanan bir rapora göre, BlackRock CEO’su Larry Fink, Bitcoin’in birçok insanın “dikkatini çektiğini” ve kripto para piyasasının diğerlerine kıyasla hala nispeten küçük olduğunu söyledi.

Salı günü Dış İlişkiler Konseyi’ndeki eski İngiltere Bankası Başkanı Mark Carney ile konuşan Fink, yeni ortaya çıkan kripto para birimi varlık sınıfının muhtemelen küresel bir piyasa varlığına “dönüşebileceğini” söyledi.

Dolara rakip mi?

Rapora göre Fink, bir dijital para birimine sahip olmanın ABD doları üzerinde gerçek bir etkiye sahip olduğunu ve bunun, uluslararası dolar bazlı varlık sahipleriniküresel ölçekte daha az alakalı hale getirdiğini söyledi. Ayrıca şu soruyu da gündeme getirdi: “Doların rezerv para birimi olarak ihtiyacını değiştiriyor mu?”

Yorumlar, büyük bir geleneksel finans aktöründen hala nispeten nadir görülen bir onay olarak karşımıza çıkıyor. Ancak varlıklarının bir kısmını Bitcoin’e tahsis eden milyarder hedge fonu yöneticileri Stanley Druckenmiller ve Paul Tudor Jones II’nin daha da yükseliş görüşlerini takip ediyor.

Yöneticilerin web sitesine göre BlackRock, 7,4 trilyon dolardan fazla yönettiği varlıkla dünyanın en büyük varlık yöneticisidir.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin