7 Haziran Ripple
XRP 0,70 doları kırmaya hazırlanıyor

7 Haziran Ripple fiyat analizi: XRP 0,70 doları kırmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7 Haziran Ripple fiyatı ile ilgili kritik noktalar aşağıda listelenmiştir:

  • Ripple ABD doları karşısında 0,65 dolar pivot seviyesinden yukarı yönlü iyi bir yükseliş yaptı
  • XRP/USD paritesinin saatlik grafiğine baktığımızda 0,6650 dolar seviyesine yakın bir destekle şekillenen önemli bir yükseliş kanalı bulunuyor
  • Paritenin güzel bir şekilde yükselişe geçtiğini görüyoruz. Bu hareketin devam etmesi durumunda kısa vadede 0,70 doların üzerine çıkmayı başarabilir.
  • Ripple fiyatı, Bitcoin ve dolar karşısında yükselen momentum kazanıyor. XRP/USD paritesinin kısa dönemde 0,70 dolar direncini geçme olasılığı bulunuyor.

7 Haziran Ripple fiyatını destekleyen noktalar

Ripple fiyatı, ABD doları karşısında son üç seansta 0.65 doların üzerinde iyi bir yükseliş hamlesi gösterdi. Fiyatın, 0.66 ve 0,6650 dolar gibi birkaç önemli direnç noktasının üzerine yerleşmesi kazanımların artmasına yol açtı. Aynı zamanda, parite, 0,7030 dolar ile 0,6340 dolar seviyeleri arası belirlenen Fibonacci destek-direnç seviyelerine göre; 61,8 Fib düzelme seviyesinin üzerine çıkmayı başardı.

Mevcut fiyat eylemi, 100 saatlik basit hareketli ortalamanın yükseliş açısına girmesinden beri 0,6700 doların üzerinde daha fazla kazanım olduğunu gösteriyor. 0,69 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma, kapıları 0,7000 dolarlık engelin üzerine çıkarılabilir. Bir ara direnç olarak, Fibonacci seviyelerinin son düşüşü 76,4 Fib geri alma seviyesi gözlemlenebilir. Olası bir fiyat düşüşünde,  0,6600 dolar civarında destek bulunabilir. Ayrıca, XRP / USD çiftinin saatlik tablosunda 0,6650 dolar seviyesine yakın destekle birlikte çok önemli bir yükseliş kanalı bulunmaktadır.

Ripple Price Analysis XRP USD

Grafiği incelediğimizde 0,70 dolar üzerinde yukarı yönlü bir yükseliş kanalı gözüküyor. Bunun üzerinde fiyat 0,72 doları bulabilir. Aşağı yönlü hareketlerde ise 0,65 dolar ve 100 saatlik SMA üzerinde birkaç destek bulunuyor.

Teknik göstergelere baktığımızda,

Saatlik MACD: yükseliş alanına yerleşmiş durumda

Saatlik RSI: 55 seviyesinin üzerinde hareket ediyor

Ana destek seviyesi:  0,6650 dolar

Ana direnç seviyesi: 0,69 dolar

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin