Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?
Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?

6 Kasım Ripple (XRP) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı 15.000 doları aşarken için altcoinler de hareketlenmeye başladı. En büyük kripto varlık yeni dirençleri test ediyor, altcoin piyasası da her geçen gün önümüze yeni senaryolar sunuyor. Ripple ve IOTA da hareketli kripto paralar arasında bulunuyor.

Ripple (XRP) fiyat analizi

6 Kasım Ripple fiyat grafiği
6 Kasım Ripple fiyat grafiği

XRP’nin yukarıdaki bir saatlik grafiği, son birkaç ayda piyasada gözlemlenen konsolidasyon aşamasına dikkat çekti. XRP fiyatı aşağı yukarı 0,2639 ile 0,2239 dolar arasında kaldı. BTC piyasası kükrese de XRP değeri, bu haberin yazıldığı sırada 0,2539 dolarda kaldı.

XRP piyasasında yükseliş belirgin olmasa da dijital varlık yüksek volatiliteye tanık oluyor. Ancak son birkaç ayda menzilini oluşturan desteği ve direnci ile XRP, bu aralığın dışına çıkmak ve daha yüksek bir trend oluşturmak için daha fazla oynaklığa ihtiyaç duyabilir.

IOTA fiyat analizi

6 Kasım IOTA fiyat grafiği
6 Kasım IOTA fiyat grafiği

IOTA bugünlerde piyasada satış baskısına tanık oldu ve 0,214 dolara kadar düştü. Sonrasında kripto paranın değeri biraz toparlandı ve şu an 0,2575 dolardan işlem görüyor. Tokenin desteği 0,2334 dolara yakın kalırken, bir sonraki destek 0,1800 dolarda daha düşük bir seviyede işaretlendi.

IOTA pazarındaki bu ani satış baskısı, Awesome Oscillator’ın değeri -0,0230’da kaldığı için olumsuz bir trend oluşturdu. Momentum fiyattan yana değil ve yatırımcılar dijital varlığı satıyor.

Bu arada Blockchain verileri Bitcoin fiyatı için bir sonraki hamle hakkında önemli bilgiler veriyor. Ayrıntılar buradaki yazımızda.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin