Binance Simplex ile ortaklık kurdu
Binance Simplex ile ortaklık kurdu

Son Dakika: Artık Binance’de kredi kartı geçerli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük kripto borsalarından biri olan Binance, kullanıcılarının bir banka veya kredi kartıyla kripto para birimleri satın almasına olanak sağlıyor.

Binance Simplex ile ortaklık kurdu

Binance ekibi, resmi bloglarında global ölçekte güvenli ödeme süreçleri sağlayan Simplex ile olan ortaklığını büyük bir heyecan ile duyurdu. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Simplex ile ortaklık yapmak, global olarak yatırımcılara kredi kartı ödemeleri ve kripto arasındaki boşluğu kapatmamızı sağlıyor. Binance.com’da kredi kartlarıyla kripto satın alabilir ve dakikalar içerisinde işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

Simplex’in kurucusu ve CEO’su Nimrod Lehavi’de bu ortaklık hakkında görüşlerini şu şekilde açıkladı:

Kullanıcılar için kolay ve hızlı kredi kartı ödemeleri, kripto benimsenmesinde çok önemli bir rol oynayacak. Binance ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz ve birlikte çok daha iyi, hızlı ve kolay bir deneyim sağlamak için çalışıyoruz.

Kredi kartı kabulü ile kripto benimsenmesi hızlandırılacak

Ayrıca Lehavi, en büyük hedeflerinden birinin kripto para biriminin benimsenmesini arttırmak ve Blockchain meraklıları için kriptoları daha erişilebilir hale getirmek olduğunu belirtti. Kısaca, artık herkes BTC, ETH, LTC veya XRP gibi farklı dijital paralar satın almak için herhangi bir Visa veya MasterCard’ı kullanabilecek. Binance CEO’su Changpeng Zhao’da konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

 Binance, yatırımcıların kriptoya mümkün olan en güvenli şekilde, hızlı ve kolay erişimini sağlamak istiyoruz.

Binance’de bankamatik veya kredi kartı kullanmanın faydaları:

  • Hızlı: Kripto para biriminin cüzdanınıza ulaşması ortalama 10-30 dakika
  • Düşük Ücretler: işlem başına sadece %3,5 veya 10 USD hangisi daha düşükse
  • Uygunluk: Visa ve MasterCard geçerli

Simplex ile Binance ortaklığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için buradaki basın bültenine bakabilirsiniz.

Binance.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin