5 Eylül Steem ve Compound fiyat analizi

5 Eylül Steem ve Compound fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin tavanını 12.000 dolarda buldu ve birçok denemeye rağmen bu seviyeyi geçemedi. Bitcoin’i çevreleyen coşku ve piyasanın yükselen altcoinleri de son zamanlarda azalmış görünüyor. Korku ve Açgözlülük Endeksi Ağustos’un tamamı için 70’in üzerinde bir değer kaydetti. 4 Eylül’de aynı değer 40’a düştü. Böyle bir korku değeri, altcoin piyasasında da aşikardı. Steem ve Compound, endişe verici derecede hızlı destek seviyelerini kaybediyor gibi görünüyordu.

Önümüzdeki günlerde bu kripto paralar için devam eden bir dezavantaj söz konusu olabilir.

Steem (STEEM) fiyat analizi

5 Eylül STEEM fiyat grafiği
5 Eylül STEEM fiyat grafiği

Steem’in 100 SMA’sı (pembe), 200 SMA’sının (mor) üzerine hareket etti. Yine de kripto para biriminin fiyatı, satış baskısı altında ezilmeden önce son seanslarda birkaç kez destek görevi gören bir seviye olan 200-MA’nın altında işlem görüyordu.

STEEM için bir sonraki destek seviyesi 0,152 dolar. Dahası, Awesome Osilatörü, birkaç seans için tersine dönen ancak tekrar kırmızıya düşebilecek bir metrik olan “güçlü düşüş” ivmesi kaydetti.

STEEM’in yükselişe geçmeden önce 200 SMA’yı geri alması gerekiyor veya grafiklerde trendin tersine dönmesi öngörülebilir.

Compound (COMP) fiyat analizi

5 Eylül Compound fiyat grafiği
5 Eylül Compound fiyat grafiği

Compound, bir kez daha düşmeden önce desteğinden kısa bir süre 211 dolara düştü. Bu haberin yazıldığı sırada 172 dolardan işlem gören kripto para 184 dolarlık bölgede başka bir destek seviyesi arıyor.

Compound için bir sonraki önemli seviye, konsolide edebileceği bir bölge olan 152 dolar civarında.

Yönlü Hareket Endeksi, düşüş eğiliminin hâlâ güçlü olduğunu gösteriyor. ADX (sarı), DMI (pembe) gibi 20’nin üzerinde.

Son olarak Compound, bu haberin yazıldığı sırada 635 milyon dolarlık toplam kilitli değerle 7. en büyük DeFi tokeni konumunda.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin