5 Ağustos Litecoin (LTC) fiyat analizi ve uzman görüşleri
5 Ağustos Litecoin (LTC) fiyat analizi ve uzman görüşleri

5 Ağustos Litecoin (LTC) fiyat analizi ve uzman görüşleri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa hacmi bakımından en büyük yedinci kripto para konumunda bulunan Litecoin, bugün 56,76 ile 59,55 dolar arasında işlem görüyor. Son 24 saatte %3’e yakın artış yaşayan LTC fiyatı bu haberin yazıldığı sırada 58,79 dolardan işlem görüyor.

Günün en düşük seviyesinde, kripto para birimi 56,84 dolardı. Trading View analisti Faibik, LTC fiyatının azalan bir paralel ticaret kanalından yükseleceği görüşünde.

Uzmanlar Litecoin fiyatı için bir artış ihtimali üzerinde duruyor

Analist, 27 Mayıs’tan Ekim 2020’ye kadar paralel ticaret kanalı çizdi. Kripto para birimi, ticaret kanalının üst sınırına ulaştı ve analist, LTC fiyatının burada yükselişe geçmesini bekliyor. Bu ticaret için Faibik, kripto para fiyatının 120 dolar seviyesine yükseleceğine inanıyor.

Trading View analisti Skildo ise LTC/USD çiftinin yakında simetrik üçgenden yukarı doğru bir kopuş göreceği görüşünde.

Yukarıdaki 4 günlük grafiğe göre, Litecoin son fiyat yükselişinden sonra bile halen büyük simetrik üçgen modelinden kopmadı. LTC fiyatının bu modelin üst trend çizgisi yakınında konsolide olduğu görülüyor. Bu yüzden Skildo, LTC fiyatının yakında yükselişe geçeceğine inanıyor.

200 Günlük Hareketli Ortalama (MA), üst trend çizgisine mükemmel bir şekilde uyum sağlarken genel bir direnç görevi de görüyor.

Analist, trader’ların kopuşu beklemesini ve ardından bu ticarete girmeleri için ideal kopma noktasının yeniden test edilmesini beklemelerini öneriyor. Ancak yine de olası bir çalkantı halinde LTC’nin de derinden etkilenebileceğini unutmamak gerekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir