Tezos fiyat tahmini ve analizi: XTZ için geniş teknik görünüm ne anlatıyor?
Tezos fiyat tahmini ve analizi: XTZ için geniş teknik görünüm ne anlatıyor?

4 Kasım Crypto.com Coin (CRO) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 14 bin doların üzerine çıkarken altcoinler de yükseliş dalgasını bulmak için mücadele ediyor. Çoğu kripto para son 24 saatte değer kaybetti, CRO ve Tezos için de piyasa yapısı farklı değildi. Kısa vadeli analiz, bu varlıklar için bir oynaklık havası ortaya koymaya devam etti.

Crypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

4 Kasım Crypto.com Coin fiyat grafiği
4 Kasım Crypto.com Coin fiyat grafiği

17. sıradaki CRO, son 1 haftada %21,86 düşüş kaydetti. 24 saatlik %3,09’luk düşüş de oldukça önemliyken, varlığın kötü seyri devam ediyor. Piyasa değeri 2 milyar doların altında kalan varlık 0,080 doların üzerine çıkmakta zorlanıyor.

Piyasa Ggstergeleri de benzer veriler sunuyor. Stokastik RSI, token için önümüzdeki birkaç saat boyunca değer kaybının devam edebileceğini gösteriyor.

50 Hareketli Ortalama da son işlem seansında genel direnç olarak hareket etmeye devam etti. Ancak Chaikin Para Akışı (CMF(, şu anda pozitif sermaye girişlerinin tek göstergesi.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

4 Kasım Tezos fiyat grafiği
4 Kasım Tezos fiyat grafiği

Tezos için fiyat yatay bir harekette devam ettiği için senaryo aşağı yukarı benzerdi. Kripto para şu anda 1,90 dolar desteği altında konsolide oluyor. XTZ, 121 milyon dolara ulaşan 24 saatlik ortalama işlem hacmi ile desteklenen 1,35 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Şu anda XTZ’nin piyasa göstergeleri net bir eğilim göstermiyor. Bollinger Bantları grafikte neredeyse paralel, bu da oynaklığın azaldığı anlamına geliyor.

Awesome Osilatör, toparlanmaya işaret etti ancak mevcut ivme son derece zayıf.

Son olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI), grafikte daha fazla satış baskısı olduğunu öne sürüyor. Ancak satış/alış baskısının son birkaç saat içinde birbirleri için nötr olduğu düşünüldüğünde tersine dönmeye açık.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin