Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

4 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH sert düştü, sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD seçimlerinde oyların sayımı sürerken kripto para piyasası şimdilik iyi bir direnç gösteriyor. Bitcoin’in çatalı Bitcoin Cash ise sert bir düşüş içerisinde. BCH son 24 saatte %2’lik bir düşüş kaydetti ve 236 dolara geriledi.

1 saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

4 Kasım saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği
4 Kasım saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

Yukarıdaki bir saatlik grafik büyük dalgalanmaları gözler önüne seriyor. Piyasa BCH’nin değerini adeta sallayabilecek bir dönüm noktası yaşıyor.

Bununla birlikte mevcut senaryo, Bitcoin piyasası kararsız kalırken ve Bitcoin Cash piyasasındaki göstergeler artan bir satış baskısına işaret ederek ayıların yanında yer alıyor.

Göreceli Güç Endeksi, Bitcoin Cash’in son birkaç gündür aşırı satım bölgesine yakın olduğunu belirtiyor. 3 Ekim’de aşırı satım bölgesine dalan kripto para bu bölgeden kısaca kaçmayı başardı. RSI’nın mevcut değeri, 40’ın altında kaldı ve düşüş işareti veriyor.

Awesome Osilatörü, piyasadaki satış ivmesini gösteren kırmızı fiyat çubuklarıyla negatif değeri işaretliyor. Trend de son birkaç gündür negatif kaldı.

4 saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

4 Kasım dört saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği
4 Kasım dört saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

BCH pazarındaki olumsuz baskı göz önüne alındığında, dijital varlık düşmeyi sürdürebilir. Bununla birlikte mevcut fiyat şu anda önemli bir destekte olduğundan ve bir ihlal BCH fiyatının 222,68 dolara düşmesine neden olabileceğinden, bu düşüş piyasayı istikrarsızlaştırabilir.

Eğer Bitcoin fiyatında ani bir artış olursa, BCH fiyatı da bunu yansıtacaktır. Böyle bir senaryoda 240 dolar aralığında güçlü dirençler olmadığı için fiyatın 276 dolara yaklaşması için iyi bir fırsat sağlayabilir.

Sonuç

Bitcoin Cash piyasası, kısa vadede büyük bir düşüş görebilir ya da 276 dolara kadar yükselebilir. Değişken Bitcoin piyasası ve seçim sezonu, yatırımcıların kripto piyasasındaki kısa vadeli hareketi tahmin etmesini zor ve riskli hale getiriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin