Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

31 Mayıs piyasa görünümü: Kripto paralarda önemli değişimler var

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mayıs Cuma, kripto para piyasalarında dalgalı seyir devam ediyor. Dün akşam saatlerinde başlayan satışlar ile kripto para piyasalarının toplam değeri 286,5 milyar dolarda zirve yaptıktan sonra hızla düşerek 257,3 milyar dolara kadar düştü. Bu düşüş piyasalarda ortalama yüzde 10’luk bir sermaye kaybına yol açtı.

Yüksek miktarda gelen satışlar ortalama işlem hacminin de artmasına yol açtı. Buna göre CoinMarketCap verilerine göre ortalama işlem hacmi, 100 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir…

31 Mayıs ilk 10 kripto parada son durum

Piyasanın en değerli kripto parası Bitcoin, son 24 saatte yüzde 4 civarında bir düşüş yaşarken dün akşam kritik hedefi 9.000 doları gördükten sonra sert kâr satışları ile karşılaştı. Ortalama 9.050 dolar seviyelerine yükselen Bitcoin, ardından gelen sert satışlar ile 8.000 dolara kadar geriledi. Satışların 4 saatlik BTC/USD grafiğinde 100 MA’ya kadar sürdüğünü gözlemledik.

Kripto para piyasalarının tamamı neredeyse negatif görünümdeyken ilk 20 kripto para içinde sadece Cosmos (ATOM) altcoinin yüzde 5 civarında bir yükselişini görüyoruz.

ilk 10 kripto para arasında en çok değer kaybeden altcoin ise bu aralar hareketli günler geçiren Bitcoin SV (BSV), yüzde 20’ye yakın bir kayıp yaşıyor.

Yine ilk 10 kripto paranın gün içi kritik noktalarını ise aşağıdaki tabloda şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir